etos leidschendam

Opening Etos Leidschendam

Etos gaat voor wellbeing en dat zie je voor het eerst terug in de winkel in Leidschendam. Deze winkel is ingericht volgens de nieuwe missie van Etos om klanten te helpen elke dag lekker in zijn/haar vel te zitten.

Artikel opslaan

PERSBERICHT

Leidschendam, 19 juni 2019

Compleet nieuwe Etos Leidschendam

Eerste Etos wellbeing-winkel

Op woensdag 19 juni opent Algemeen Directeur van Etos Saskia Egas Reparaz, de eerste Etos wellbeing-winkel. Na een flinke verbouwing gaat de winkel in Leidschendam aan de Liguster 14 vandaag weer open. De heropening wordt gevierd samen met klanten.

Etos gaat voor wellbeing en dat zie je voor het eerst terug in de winkel in Leidschendam. Deze winkel is ingericht volgens de nieuwe missie van Etos om klanten te helpen elke dag lekker in zijn/haar vel te zitten. De winkel biedt hiervoor persoonlijk beauty- en gezondheidsadvies door gediplomeerde medewerkers. Om tijd vrij te maken voor het geven van advies introduceert Etos in deze winkel scan & go. De medewerker in deze winkel kan zich zo nog meer richten op het beantwoorden van de vragen van klanten.

Etos wil klanten verrassen en inspireren en doet dat door – naast het vaste assortiment – producten als een natuurlijk make-up-merk, diverse beauty- en gezondheidsproducten, mooie cadeau-artikelen en producten op het gebied van bewegen en slaap aan te bieden. De nieuwe Etos-winkel met een warme en toegankelijke uitstraling helpt klanten om zich dagelijks geestelijk en lichamelijk vitaal te voelen.

Wellbeing partner

Dagelijks zoeken vrouwen en hun gezin naar het antwoord op allerlei vragen op het gebied van uiterlijk, balans, beweging, gezondheid en voeding. Etos wil vanaf nu met haar nieuwe strategie voor deze vrouwen – en hun gezin - de betrouwbare wellbeing partner zijn die hen helpt concrete oplossingen te vinden die bij hen passen. In de winkel vinden klanten assortiment dat aansluit bij de meest gestelde vragen over uiterlijk, balans, beweging, gezondheid en voeding en staan Etos-medewerkers klaar om klanten te helpen met al deze vragen. Zo gaat de nieuwe Etos nét dat stapje verder in het verlenen van service richting haar klanten.

Feestje!
Van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni zijn er bij de vernieuwde Etos evenementen die geheel in het teken staan van make-up, verzorging en gezondheidsadvies. Ook na de opening blijft de Etos klanten verrassen met acties en activiteiten en wil Etos elke vrouw en haar gezin helpen elke dag lekker in haar vel te zitten.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.