welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  10 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 17.85
  creme
  € 8.99
  geneesmiddel, lotion
  € 13.55
  creme
  € 4.49
  geneesmiddel, zalf
  € 9.95
  € 8.25
  medisch hulpmiddel, gel
  € 5.35
  geneesmiddel, zalf
  € 3.29
  medisch hulpmiddel, zalf
  € 3.69
  medisch hulpmiddel, zalf
  € 8.55
  medisch hulpmiddel, creme
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Basisverzorgingsproducten voor de huid kopen

  Is jouw huid schraal, droog of geïrriteerd? En kan jouw huid wel iets extra’s gebruiken? Dan zit je goed bij Etos! Onze basisverzorgingsproducten voor de huid verzorgen de huid bijzonder goed. Zo heeft Daro Zinkzalf een verkoelende werking. Je kunt deze zalf gebruiken bij huidirritaties, zoals huiduitslag en luieruitslag. De zalf werkt indrogend en beschermend. Heb je een ruwe en droge huid? Dan helpt Vaseline om je huid weer gaaf te maken. De vettige crème herstelt je huid en geeft een zacht gevoel. Bekijk ons hele assortiment basisverzorgingsproducten voor de huid om te zien welke huidverzorging voor jou geschikt is. Wil je advies of meer informatie? Kom langs in één van onze Etos winkels bij jou in de buurt.

  Basisverzorgingsproducten voor de huid aanbieding

  Wil je jouw huidverzorging altijd voor de beste prijs kopen? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor speciale aanbiedingen op basisverzorgingsproducten voor de huid!

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.