Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  11 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 11.29
  geneesmiddel, lotion
  € 3.39
  medisch hulpmiddel, zalf
  Spaar 3 punten
  Bijna uitverkocht
  € 13.75
  creme
  Spaar 13 punten
  € 5.35
  geneesmiddel, zalf
  € 3.99
  medisch hulpmiddel, zalf
  Spaar 3 punten
  Promotie: Promotie voorwaarden: A.Vogel Echinaforce, combineer en profiteer! M.u.v. geneesmiddelen. Deze actie wordt verrekend als 25% kassakorting.
  € 8.99
  creme
  Spaar 8 punten
  Bijna uitverkocht
  Vegan
  € 10.25
  Spaar 10 punten
  € 6.35
  geneesmiddel, zalf
  € 8.99
  medisch hulpmiddel, gel
  Spaar 8 punten
  Bijna uitverkocht
  € 8.79
  medisch hulpmiddel, creme
  Spaar 8 punten
  Promotie: Promotie voorwaarden: Lucovitaal, combineer en profiteer! M.u.v. geneesmiddelen. Deze actie wordt verrekend als 50% kassakorting.
  € 10.79
  Spaar 10 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos extra

  Basisverzorgingsproducten voor de huid kopen

  Is jouw huid schraal, droog of geïrriteerd? En kan jouw huid wel iets extra’s gebruiken? Dan zit je goed bij Etos! Onze basisverzorgingsproducten voor de huid verzorgen de huid bijzonder goed. Zo heeft Daro Zinkzalf een verkoelende werking. Je kunt deze zalf gebruiken bij huidirritaties, zoals huiduitslag en luieruitslag. De zalf werkt indrogend en beschermend. Heb je een ruwe en droge huid? Dan helpt Vaseline om je huid weer gaaf te maken. De vettige crème herstelt je huid en geeft een zacht gevoel. Bekijk ons hele assortiment basisverzorgingsproducten voor de huid om te zien welke huidverzorging voor jou geschikt is. Wil je advies of meer informatie? Kom langs in één van onze Etos winkels bij jou in de buurt.

  Basisverzorgingsproducten voor de huid aanbieding

  Wil je jouw huidverzorging altijd voor de beste prijs kopen? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor speciale aanbiedingen op basisverzorgingsproducten voor de huid!

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.