Eiwitrepen

Sorteren

Sorteer
13 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

Bijna uitverkocht
Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
van € 1.75 voor € 1.57
€ 2.49
€ 1.85
Bijna uitverkocht
€ 2.59
Spaar 1 Air Mile
€ 1.85
Bijna uitverkocht
€ 1.85
Bijna uitverkocht
€ 2.79
Spaar 1 Air Mile
€ 1.99
€ 1.85
 ,
Bijna uitverkocht
€ 2.75
Spaar 1 Air Mile
€ 1.99
€ 2.75
Spaar 1 Air Mile
€ 1.99
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

Eiwitrepen kopen

Ben jij lekker aan het sporten en wil je je spieren en sportprestaties ondersteunen? Dan zijn eiwitten onmisbaar in jouw voedingsschema. Krijg je te weinig eiwitten binnen via je voeding? Kies dan voor eiwitrepen. Drink je liever eiwitshakes? Ook die hebben we! Kom alles te weten over eiwitshakes in ons artikel over de zin en onzin van eiwitshakes of laat je adviseren door één van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Smart bars

Wil jij op een makkelijk manier voldoende eiwitten binnen krijgen? Wees slim en neem eiwitrepen van Body&FitBarebells of Modifast mee in je sporttas. Deze proteïnerepen zitten bomvol eiwitten, zijn suikerarm en bevatten weinig calorieën. Ze passen dus perfect in een low carb- en eiwitrijk dieet. Maar let op! Een proteïnereep is géén maaltijdvervanger. Wil je echt kilo’s kwijtraken? Lees dan alles over calorieën en bekijk onze afslankproducten.

Proteïnerepen met whey eiwitten

Ben je een fanatieke sporter? Dan zijn proteïnerepen met whey eiwitten zeker iets voor jou! Whey eiwitten zitten namelijk vol met aminozuren. Deze aminozuren ondersteunen het herstel en de groei je spieren. Een proteïnereep in je sporttas komt dus altijd goed van pas. Benieuwd waarom het zo belangrijk is om op je eten te letten als je veel sport? Lees er alles over in ons artikel over voeding en bewegen.

Vegan eiwitrepen

Eet je glutenvrij of ben je vegan? Ook dan hebben we de lekkerste eiwitrepen voor jou! Laat je verrassen door verschillende smaken van Simply Protein. Wat dacht je van een chocolate caramel reep of een maple pecan reep? Wil jij naast eiwitten je voeding aanvullen met andere voedingssupplementen? Lees meer over vitamines en mineralen.

Eiwitrepen aanbieding

Wil je de beste eiwitrepen kopen voor een voordelige prijs? Dan zit je goed bij Etos. Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste eiwitrepen aanbiedingen. Zo haal jij het meest uit je trainingen en sta je vol energie in de sportschool of op het sportveld!

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.