Alles voor jou bij

Bioré

Heb jij vaak last van verstopte poriën? De huidverzorgingsproducten van Bioré reinigen tot diep in de poriën en zorgen voor een verzorgde huid. Verwen je zelf en laat jouw gezicht stralen. Bioré is vanaf nu verkrijgbaar bij Etos!

Puistjes, mee-eters en een vette huid kunnen veel oorzaken hebben. Bioré is een merk met verschillende huidverzorgingsproducten die zich richten op de oorzaak van veel huidproblemen; namelijk verstopte poriën. De producten bevatten houtskool en zuiveringssoda die het vuil en talg verwijderen en onzuiverheden bestrijden. Reken af met onzuiverheden, leg jezelf in de watten en laat de producten van Bioré hun werk doen. 

Gebruik:

Maak je gezicht nat en masseer de cleanser over je gezicht en nek. Vervolgens spoel je de cleanser er zorgvuldig af met water. Hierna masseer je de scrub over je hele gezicht en spoel je dit er ook goed af. Voor het beste resultaat reinig je jouw gezicht dagelijks met de cleanser. De scrub gebruik je ongeveer 2-3 keer per week. 

Bioré Anti-puistjes cleanser met houtskool 
200 ml 

Bioré Anti-puistjes scrub met houtskool
125 ml

Gebruik:

Je haalt de strip uit de verpakking en buigt de strip om het bij de spleten los te kunnen maken. Was je gezicht en maak je neus nat, de strip plakt namelijk niet op een droge huid. Verwijder het plastic van de neusstrip en plak de strip met de gladde zijde op je neus en druk deze goed aan. Laat de strip ongeveer 10-15 minuten drogen totdat de strip hard aanvoelt. Hierna kan je de strip verwijderen door deze langzaam van je neus vanaf de randen naar het midden los te trekken. 

Bioré Ultra diep reinigende porie-strips 
6 stuks 

Bioré Limited edition: Diep reinigende cheetah porie-strips
6 stuks