Alles voor jou bij

Victoria's Secret Scents

Naast een breed assortiment aan lingerie, bad- en sportkleding heeft Victoria's secret een ruime keuze aan beautyproducten. De frisse en zoete bodymists zijn verkrijgbaar bij Etos. Nog op zoek naar jouw favoriete geur? Als je de dop van de fles haalt, kun je jouw favoriete geur al ruiken. Kom langs en ontdek!

Makeover

De Victoria's Secret bodymists hebben een kleine makeover gekregen! De verpakkingen hebben een compleet nieuwe look, maar de vertrouwde formule is hetzelfde gebleven. Wie zou er dan ook iets willen veranderen aan deze heerlijke geuren? Ze zijn zelfs zo fijn dat we ervoor hebben gekozen om meer lijnen op te nemen! De geuren variëren van fris/zoet naar warm en kruidig. Deze prachtige nieuwe flacons liggen voor 11.99 in de winkel.

Sheer Love

De zachte geuren van wit katoen met roze lelie maken Sheer Love van Victoria's Secret heerlijk fris.

Passion Struck

Een heerlijke combinatie van een frisse en fruitige appel met vanille vormen de Passion Struck bodymist van Victoria's Secret.

Mango Temptation

Deze topper van Victoria's Secret heeft een heerlijke fruitige geur met mango nectar en frisse hibiscus.

Secret Escape

Secret Escape heeft een exotische geurenbeleving door de combinatie van exotische guavebloemen en fresianoten

Love Addict

Deze verleidelijke geur uit de Victoria's Secret Beauty Rush collectie ruikt heerlijk zoet naar aardbeien en amandelmelk.

Love Spell

Een rijkelijk combinatie van perzik, kersenbloesem en witte jasmijn maken deze geur perfect.

Secret Charm

Een verrassende combinatie van kamperfoelie, appel en stephanotis vormen de basis van de Victoria's Secret Secret Charm bodymist.