Alternative text missing

Etos zakelijk bestellen

Maak nu een zakelijk account aan en bestel eenvoudig en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. Met een zakelijk account krijg je een digitale BTW-factuur, kun je eenvoudig een PO-nummer toevoegen en profiteer je van onze scherpe prijzen en aanbiedingen. Bestel je vóór 22:00, dan wordt het morgen gratis bezorgd.

Zakelijk account aanmaken

Voordelen zakelijk bestellen

 • Snel en makkelijk online boodschappen bestellen voor je bedrijf
 • Breed assortiment: van mondkapjes tot EHBO-dozen
 • Dezelfde scherpe prijzen als in de winkel én gratis bezorging
 • Altijd een digitale BTW factuur en optie om PO-nummer toe te voegen

Ons zakelijk assortiment

Van eenmanszaak tot MKB, bij Etos hebben we allerlei boodschappen voor jouw zaak! Van mondkapjes en desinfectant, tot schoonmaakmiddelen en paracetamols. Ons zakelijk assortiment biedt een ruime keuze aan producten. Ontdek ons algemeen assortiment of bekijk het zakelijke aanbod per branche.

algemeen assortiment zakelijk

Algemeen Assortiment

Hier vind je alle boodschappen die elke onderneming nodig heeft. Goede voorbereidingen treffen tegen Corona? Ontdek ons speciale Corona aanbod met o.a. mondkapjes en disinfectant!

etos zakelijk kinderdagverblijven

Kinderdagverblijven

Shop hier je boodschappen voor jouw kinderdagverblijf. Van voordeelpakken luiers en billendoekjes, tot grootverpakkingen babyvoeding. Je vindt hier alles voor jouw kinderopvang.

Veelgestelde vragen

 1. Waarom zakelijk bestellen?
  Doe je zakelijke boodschappen bij etos.nl en ontdek het gemak van online bestellen. Het is makkelijk, snel én je profiteert van dezelfde scherpe prijzen als in de winkel. Ook verkopen wij online veel voordeelverpakkingen. Zo profiteer je van nog méér voordeel! Daarnaast krijg je jouw zakelijke bestelling gratis bezorgd en ontvang je standaard een digitale BTW factuur waar je eenvoudig zelf een PO-nummer aan toe kan voegen. Verder kan je alle eerdere zakelijke bestellingen makkelijk in één overzicht terugvinden.

 2. Kan ik een zakelijk account aanmaken zonder KVK registratie?
  Nee, het is helaas niet mogelijk om een zakelijk account aan te maken zonder dat je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Je kunt natuurlijk wel een privé account aanmaken en genieten van de voordelen.

 3. Kan ik betalen op rekening?
  Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om te betalen op rekening. Wij zijn er druk mee bezig om dit te realiseren.

 4. Wanneer wordt mijn zakelijke bestelling geleverd?
  Na het plaatsen van je zakelijke bestelling ontvang je via email een bestelbevestiging én een verzendbevestiging. Bij de verzendbevestiging ontvang je een Track & Trace code van PostNL waarmee je jouw bestelling kan volgen. Let op: de verzendbevestiging ontvang je pas wanneer wij je bestelling hebben overgedragen aan PostNL. Deze email ontvang je dus een paar dagen nadat je de bestelbevestiging hebt ontvangen.
Naar alle veelgestelde vragen

aanmelden Etos zakelijk

Ook profiteren van alle zakelijke voordelen?

Maak nu een zakelijk account aan en bestel eenvoudig en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf!

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.