Alternative text missing

Zakelijk bestellen

We hebben goed nieuws! Etos zakelijk gaat samenwerken met Albert Heijn zakelijk. Vanaf nu kun je een deel van het Etos assortiment bestellen met je boodschappen via Albert Heijn zakelijk.

Het is daarom niet meer mogelijk om een nieuw zakelijk Etos account aan te maken. Om ons gehele Etos assortiment te bestellen maak je een consumenten account aan.

Heb je eerder al een zakelijk Etos account aangemaakt? Dan kun je nog gewoon inloggen met je account.

Inloggen

Voordelen zakelijk bestellen via Albert Heijn

 • Altijd je boodschappen op het werk bezorgd
 • Bestel een deel van het Etos assortiment mee
 • Speciaal voor kinderdagverblijven is nu de Etos Woezel & Pip Luier Megabox beschikbaar met 25% korting bij Albert Heijn zakelijk.
 • Achteraf betalen via automatische incasso of op rekening
 • Exclusief zakelijk assortiment​​​

Artikel opslaan

Veelgestelde vragen

 1. Waarom kan ik geen zakelijk account meer aanmaken bij Etos?
  Per augustus 2022 is het niet meer mogelijk om een nieuw zakelijk account aan te maken via Etos.nl. Dat komt omdat we samen zijn gaan werken met Albert Heijn. Als zakelijke klant kan je nu een deel van het Etos assortiment mee bestellen met de boodschappen en zo profiteren van de zakelijke gemakken zoals een btw factuur en het op rekening bestellen. ​Speciaal voor kinderdagverblijven is de Etos Woezel & Pip Luier Megabox in een aantal maten beschikbaar met 25% korting in het zakelijk assortiment van AH.nl.

 2. Kan ik nog inloggen met mijn zakelijke account bij Etos?
  Heb je al een zakelijk account bij ons dan kan je gewoon bestellen op Etos.nl en ontvang je ook nog een BTW factuur van ons.​

 3. Kan ik als bedrijf met een consumenten account bestellen?
  Dat kan zeker! Maak hier een account aan. Je ontvang je bestelling van ons zoals je gewend bent. Je kan alleen niet meer op rekening betalen en je ontvang geen BTW factuur meer van ons.

 4. Hoe maak ik een account aan bij AH?
  Maak hier gemakkelijk en snel een zakelijk account aan.

 5. Welk Etos assortiment is beschikbaar via Albert Heijn?
  Speciaal voor kinderdagverblijven is vanaf nu de Etos Woezel & Pip Luier Megabox in een aantal maten beschikbaar met 25% korting in het zakelijk assortiment van AH.nl. Daarnaast is deel van het Etos assortiment beschikbaar.

 6. Waarom is Etos zakelijk samen gegaan met Albert Heijn?
  De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan Etos zakelijk. Wij hebben gemerkt dat binnen de branches die wij bedienen er vraag is naar oa. een ruimer assortiment met ook food producten, 1 levering, 1 bestelling, 1 factuur en OCI koppelingen. Door Etos zakelijk samen te voegen met Albert Heijn zakelijk kunnen wij aan deze vraag voldoen en zo jouw als klant gemak bieden.

 7. Wil je als kinderdagverblijf de Etos Woezel en Pip luier uitproberen?
  Stuur ons een email via zakelijk@etos.nl met je contactgegevens en onze account manager neemt dan contact met je op.

 8. Heb je een vraag voor Etos zakelijk?
  Neem dan contact met ons op via zakelijk@etos.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk op je vraag.​

 9. Meer weten over zakelijk bestellen bij Albert Heijn?
  Bekijk de veelgestelde vragen over zakelijk bestellen bij Albert Heijn.

Zakelijk assortiment per branche

Bij Etos hebben we allerlei boodschappen voor jouw zaak! Ontdek snel ons zakelijke aanbod per branche. Heb je een vraag of wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via zakelijk@etos.nl.

etos zakelijk kinderdagverblijven

Kinderopvang

Ontdek hier ons uitgebreide aanbod aan producten voor jouw kinderopvang. Van voordeelpakken luiers en billendoekjes, tot grootverpakkingen babyvoeding. Je vindt hier alles wat je nodig hebt.

algemeen assortiment zakelijk

Kantoor

Hier vind je alle boodschappen die elke onderneming nodig heeft. Goede voorbereidingen treffen tegen Corona? Ontdek ons speciale Corona aanbod met o.a. mondkapjes en disinfectant!

Beauty salons

Schoonheidssalons

Ontdek hier ons assortiment voor schoonheidssalons. Van make-up en beauty accessoires zoals make-up kwasten, tot nagelvijlen en wattenschijfjes. Je vindt hier alles voor jouw schoonheidsalon.

Bed & Breakfasts

Bed & Breakfasts

Shop hier alles voor jouw Bed & Breakfast. Van handzeep, (mini)douchegels en shampoos, tot tissues en geurstokjes. Je vindt hier alles om jouw gasten te verwennen tijdens hun verblijf.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.