Alternative text missing

Etos zakelijk bestellen

Maak nu een account aan voor Etos Zakelijk en ontvang altijd het 2e zelfde product voor de halve prijs op meer dan 1.000 Etos merk producten. Ontdek hier al onze zakelijke voordelen!

Al een zakelijk account? Ontdek ons zakelijk assortiment!

Zakelijk account aanmaken

Voordelen zakelijk bestellen

 • Altijd het 2e zelfde product halve prijs op meer dan 1.000 Etos merk producten
 • Brede en relevante selectie A- en Etos merk artikelen, inclusief grootverpakkingen
 • Bestellen en betalen op rekening
 • Een digitale BTW factuur met optie om een PO-nummer toe te voegen

Artikel opslaan

Zakelijk assortiment per branche

Bij Etos hebben we allerlei boodschappen voor jouw zaak! Ontdek snel ons zakelijke aanbod per branche. Heb je een vraag of wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via zakelijk@etos.nl.

etos zakelijk kinderdagverblijven

Kinderopvang

Ontdek hier ons uitgebreide aanbod aan producten voor jouw kinderopvang. Van voordeelpakken luiers en billendoekjes, tot grootverpakkingen babyvoeding. Je vindt hier alles wat je nodig hebt.

algemeen assortiment zakelijk

Kantoor

Hier vind je alle boodschappen die elke onderneming nodig heeft. Goede voorbereidingen treffen tegen Corona? Ontdek ons speciale Corona aanbod met o.a. mondkapjes en disinfectant!

Beauty salons

Schoonheidssalons

Ontdek hier ons assortiment voor schoonheidssalons. Van make-up en beauty accessoires zoals make-up kwasten, tot nagelvijlen en wattenschijfjes. Je vindt hier alles voor jouw schoonheidsalon.

Bed & Breakfasts

Bed & Breakfasts

Shop hier alles voor jouw Bed & Breakfast. Van handzeep, (mini)douchegels en shampoos, tot tissues en geurstokjes. Je vindt hier alles om jouw gasten te verwennen tijdens hun verblijf.Waarom een zakelijk account?


 

Één zakelijk account

Met Etos Zakelijk heb je alles voor jouw bedrijf op een plek, kan je makkelijk je bestellingen inzien, houd je zakelijk en privé gescheiden én spaar je voor leuke extra's.


Account aanmaken
 

 

Bestel en betaal op rekening

Eenvoudig op rekening bestellen met een betalingstermijn van 30 dagen. Voor deze service voeren we eerst een kredietwaardigheidscheck uit. Wanneer deze goedgekeurd is moeten de eerste vijf bestellingen eerst met IDEAL of creditcard worden afgerekend, dit om fraude te voorkomen.

Bestellen op rekening aanvragen

 

 

Breed assortiment

Bestel eenvoudig en snel alles wat je nodig hebt. Profiteer van scherpe prijzen en aanbiedingen en vind inspiratie voor jouw branche op één plek.


Algemeen assortiment bekijken
 

 

Altijd een digitale BTW-factuur

Ontvang altijd een digitale BTW-factuur waar je eenvoudig zelf een PO-nummer aan toe kunt voegen. Deze BTW-factuur ontvang je na aankoop in een aparte e-mail.

Zakelijk account aanmaken
 

 

aanmelden Etos zakelijk

Ook profiteren van alle zakelijke voordelen?

Maak nu een zakelijk account aan en bestel eenvoudig en voordelig alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

 1. Waarom zakelijk bestellen?
  Doe je zakelijke boodschappen bij etos.nl en ontdek het gemak van online bestellen. Het is makkelijk, snel én je profiteert van dezelfde scherpe prijzen als in de winkel. Ook verkopen wij online veel voordeelverpakkingen. Zo profiteer je van nog méér voordeel! Daarnaast krijg je jouw zakelijke bestelling gratis bezorgd en ontvang je standaard een digitale BTW factuur waar je eenvoudig zelf een PO-nummer aan toe kan voegen. Bovendien bestel je op rekening, met een betalingstermijn van 30 dagen.

 2. Heb je een vraag of wil je een grote bestelling plaatsen?
  Neem dan contact met ons op via zakelijk@etos.nl. Wij reageren dan zo snel mogelijk op je (aan)vraag.

 3. Kan ik een zakelijk account aanmaken zonder KVK registratie?
  Nee, het is helaas niet mogelijk om een zakelijk account aan te maken zonder dat je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Je kunt natuurlijk wel een privé account aanmaken en genieten van de voordelen.

 4. Kan ik betalen op rekening?
  Ben je zakelijke klant en sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je naast IDEAL en creditcard ook betalen op rekening. De factuur krijg je na de bestelling in een e-mail. Er geldt een betalingstermijn van 30 dagen. Voor deze service voeren we eerst een kredietwaardigheidscheck uit, dit kan enkele dagen duren. Na dat je aanvraag goed gekeurd is moet je de eerste vijf bestellingen met IDEAL betalen, dit om fraude te voorkomen. Na je vijfde bestelling gaat het betalen op rekening in.

 5. Wanneer ontvang ik mijn BTW-factuur?
  Wanneer je bent ingelogd met een zakelijk account en een aankoop hebt gedaan, krijg je na je aankoop een aparte email van Etos (noreply@etos.nl) met een BTW factuur erin. Heb je deze mail niet ontvangen? Het zou kunnen dat deze in je spam folder terecht is gekomen.

 6. Wanneer wordt mijn zakelijke bestelling geleverd?
  Na het plaatsen van je zakelijke bestelling ontvang je via email een bestelbevestiging én een verzendbevestiging. Bij de verzendbevestiging ontvang je een Track & Trace code van PostNL waarmee je jouw bestelling kan volgen. Let op: de verzendbevestiging ontvang je pas wanneer wij je bestelling hebben overgedragen aan PostNL. Deze email ontvang je dus een paar dagen nadat je de bestelbevestiging hebt ontvangen.
Naar alle veelgestelde vragen

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.