Ga terug naar Gezondheid

Bisolvon Keeltabletten

3 Resultaten
Bisolvon
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, tablet
€ 7,99
Geneesmiddel, bruistablet
€ 9,45
Promotie: Promotie voorwaarden: Bisolvon Dual alle varianten.
Medisch hulpmiddel, tablet
Van € 7,69 voor € 6,15

Bisolvon keeltabletten kopen

Last van vastzittende hoest? Koop dan Bisolvon keeltabletten bij Etos. Bisolvon keeltabletten helpen bij het losmaken van vastzittend slijm, zodat je het gemakkelijker kunt ophoesten. Let op: dit is een geneesmiddel. Gebruik dit middel alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Bekijk ook ons assortiment aan hoestdrank en keelspray. Hoesten gaat vaak samen met keelpijn, verkoudheid of griep. Bekijk hier ons assortiment aan neusspray, neusdruppels en neuszalf.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Bisolvon bruistabletten kopen

Ben je op zoek naar Bisolvon bruistabletten? Bisolvon bruistabletten met 600 mg acetylcysteïne helpen taai, vastzittend slijm los te maken, zodat je het gemakkelijker kunt ophoesten.

Bisolvon keeltabletten aanbieding

Bisolvon keeltabletten kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.