Neuszalf

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Filter - Neuszalf

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 9.95
   medisch hulpmiddel, zalf
   Spaar 3 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 8.95
   medisch hulpmiddel, zalf
   Spaar 3 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Neuszalf kopen

   Hatsjoe! Last van een schrale neus door een verkoudheid? Geen zorgen. Etos heeft een ruim assortiment aan neuszalf van diverse merken, zoals Nisita en Luuf. Neuszalf bevordert een snel herstel, bevochtigt het neusslijmvlies en verzacht irritatie in de neus. Bekijk ook ons assortiment aan neusspray en neusdruppels. Een verkoudheid gaat vaak gepaard met kriebelhoest, vastzittende hoest, keelpijn of griep. Bekijk ook ons assortiment aan hoestdrank, keeltabletten en keelspray. Gaat je verkoudheid maar niet over? Misschien heb je wel hooikoorts. Bekijk hier ons assortiment aan hooikoortsmiddelen. Ga je erop uit? Check dan onze actuele pollenradar en weet waar én wanneer de meeste pollen in de lucht hangen. 

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

   Neuszalf aanbieding

   Neuszalf kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.