6 Resultaten

Filters

Filter - Keelspray
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, spray
€ 10,49
spray
€ 10,39
Medisch hulpmiddel, spray
€ 10,49
Medisch hulpmiddel, spray
€ 10,39
Medisch hulpmiddel, spray
€ 9,40
spray
€ 14,95

Keelspray kopen

Heb je last van keelpijn, kriebelhoest of vastzittende hoest? Geen zorgen. Etos heeft een ruim assortiment aan keelspray van diverse merken, zoals A. Vogel, Strepfen en Natterman. Bekijk ook ons assortiment aan keeltabletten en hoestdrank. Keelpijn of hoesten gaat vaak gepaard met verkoudheid of griep. Bekijk hier ons assortiment aan neusspray en neusdruppels. Wist je dat keelpijn veroorzaakt kan worden door hooikoorts? Bekijk hier ons assortiment aan hooikoortstabletten. Ga je erop uit? Check dan onze actuele pollenradar en weet waar én wanneer de meeste pollen in de lucht hangen. 

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Keelspray aanbieding

Keelspray kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.