Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  5 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 11.49
  geneesmiddel, spray
  € 10.99
  geneesmiddel, spray
  € 10.99
  geneesmiddel, spray
  € 10.99
  medisch hulpmiddel, spray
  Spaar 10 punten
  € 11.99
  medisch hulpmiddel, spray
  Spaar 11 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos extra

  Keelspray kopen

  Heb je last van keelpijn, kriebelhoest of vastzittende hoest? Geen zorgen. Etos heeft een ruim assortiment aan keelspray van diverse merken, zoals A. Vogel, Strepfen en Natterman. Bekijk ook ons assortiment aan keeltabletten en hoestdrank. Keelpijn of hoesten gaat vaak gepaard met verkoudheid of griep. Bekijk hier ons assortiment aan neusspray en neusdruppels. Wist je dat keelpijn veroorzaakt kan worden door hooikoorts? Bekijk hier ons assortiment aan hooikoortstabletten. Ga je erop uit? Check dan onze actuele pollenradar en weet waar én wanneer de meeste pollen in de lucht hangen. 

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

  Keelspray aanbieding

  Keelspray kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.