Koortslip

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  5 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 4.49
  geneesmiddel, creme
  € 10.99
  geneesmiddel,
  € 9.99
  geneesmiddel,
  € 12.99
  geneesmiddel, creme
  Bijna uitverkocht
  € 10.95
  Spaar 4 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  Hulpmiddelen tegen een koortslip kopen

  Voel je dat er een koortslip komt opzetten terwijl jij onderweg bent naar een date, sollicitatiegesprek of een andere afspraak? Geen paniek. Verschillende middelen kunnen een beginnende koortslip bestrijden. Blijven de blaasjes vol vocht alsmaar terugkeren? Dan zijn er ook producten die het jeukerige en brandende gevoel verlichten. Een koortslip is een besmettelijke infectie die wordt veroorzaakt door het herpesvirus. Daarom is het belangrijk om een koortslip goed en op tijd te behandelen. In ons assortiment vind je diverse koortslip hulpmiddelen van onder andere Zovirax, Sorefix en Fenistil. Benieuwd welk koortslip hulpmiddel het beste aansluit bij jouw behoeften? Bezoek dan een Etos winkel bij jou in de buurt en stel je vraag aan één van onze medewerkers.

  Hulpmiddelen tegen een koortslip van Etos

  Wist je dat je ook koortslip hulpmiddelen kunt kopen van Etos Eigen Merk? Deze zijn goed en betaalbaar. Daarmee kom jij snel van je koortslip af, en kom je weer breeduit lachend de dag door!

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.