3 Resultaten

Filters

Filter - Koortslip
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 9,45
€ 9,75

Hulpmiddelen tegen een koortslip kopen

Voel je dat er een koortslip komt opzetten terwijl jij onderweg bent naar een date, sollicitatiegesprek of een andere afspraak? Geen paniek. Verschillende middelen kunnen een beginnende koortslip bestrijden. Blijven de blaasjes vol vocht alsmaar terugkeren? Dan zijn er ook producten die het jeukerige en brandende gevoel verlichten. Een koortslip is een besmettelijke infectie die wordt veroorzaakt door het herpesvirus. Daarom is het belangrijk om een koortslip goed en op tijd te behandelen. In ons assortiment vind je diverse koortslip hulpmiddelen van onder andere Zovirax, Sorefix en Fenistil. Benieuwd welk koortslip hulpmiddel het beste aansluit bij jouw behoeften? Bezoek dan een Etos winkel bij jou in de buurt en stel je vraag aan één van onze medewerkers.

Hulpmiddelen tegen een koortslip van Etos

Wist je dat je ook koortslip hulpmiddelen kunt kopen van Etos Eigen Merk? Deze zijn goed en betaalbaar. Daarmee kom jij snel van je koortslip af, en kom je weer breeduit lachend de dag door!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.