Man en vrouw in hotelkamer

Hotelovernachting keuze uit bijna 100 hotels

Koop nu bij Etos een hotelovernachting voor maar €12.99 per persoon en overnacht super voordelig op de mooiste plekken van Nederland! Wees er snel bij, want OP=OP en VOL=VOL.

Heb je al een hotelovernachting gekocht?

Reserveer je hotel!

HotelMoment, voor elk moment een hotel!

Met de hotelactie van Etos en Hotelmoment kun je super voordelig overnachten in één van de bijna 100 deelnemende hotels verspreid door Nederland. Reserveer een hotel en geniet van een geweldig verblijf! Tip: tijdens het reserveren kun je vooraf voordelige en leuke extra’s boeken. Zo maak je jouw verblijf helemaal compleet!

Zo werkt het:

 1. Bestel je HotelMoment vouchers

   

  Bestel online een hotelovernachting voor €12.99 per persoon of koop de vouchers in een van onze Etos winkels. Na aankoop van elke hotelovernachting ontvang je jouw unieke reserveringscodes. OP=OP


 2. Verzilver jouw unieke reserveringscode

   

  Ga naar www.hotelmomentactie.nl/etos om je hotelovernachting te reserveren. Vul je unieke reserveringscode in, volg de instructies en reserveer direct al je wensen, zoals een uitgebreid ontbijtbuffet, 3-gangen diner of een kamerupgrade. Gasten kunnen met deze actie maximaal 4 kalenderweken voor aankomst boeken. Ontdek hier alle deelnemende hotels.

  • Heb je je vouchers gekocht bij Etos tussen 24 augustus 2020 en 20 september 2020? Dan is de uiterlijke verzilveringsdatum voor de voucher 28 februari 2021.

  • Heb je je vouchers gekocht bij Etos tussen 14 december 2020 en 03 januari 2021? Dan is de uiterlijke verzilveringsdatum voor de voucher 31 december 2021.

  • Heb je je vouchers gekocht bij Etos tussen 1 februari 2021 en 28 februari 2021? Dan is de uiterlijke verzilveringsdatum voor de voucher 31 december 2021.

  • Heb je je vouchers gekocht bij Etos tussen 29 maart 2021 en 25 april 2021? Dan is de uiterlijke verzilverdatum voor de vouchers 31 december 2021.

   
  Verzilver reserveringscode >

 3. Print de reserveringsbevestiging

   

  Print de reserveringsbevestiging en neem deze mee naar het hotel. Bij aankomst in het hotel overhandig je deze samen met jouw unieke reserveringscodes. Fijn verblijf!

Bekijk actievoorwaarden


Online vroegboek voordeel!

Wil jij profiteren van online vroegboek voordeel? Voeg dan tijdens het verzilveren van je reserveringscodes (stap 2) extra opties toe aan je verblijf! Door deze van tevoren te boeken profiteer je van de extra vroegboek voordeel.

Uit welke extra's kan ik kiezen?

 1. Voordelig ontbijten

  Relaxed wakker worden? Breid je verblijf uit met een heerlijk ontbijtbuffet! Geniet van extra korting op je ontbijt bij alle hotels, wanneer je deze vooraf bij de reservering boekt.


 2. Ontbijt en 3-gangen diner

  Wil je optimaal profiteren van nog meer voordeel? Reserveer dan vooraf, tegelijk met je overnachting, een uitgebreid ontbijtbuffet én een 3-gangen diner.


 3. Luxe kamer

  Met deze hotelactie reserveer je een standaard tweepersoonskamer. Sommige hotels beschikken echter over luxere kamers, zoals kamers met zeezicht, een jacuzzi of suites. Het is mogelijk om een luxe kamer te reserveren tegen een meerprijs.

bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.