Man en vrouw in hotelkamer

HotelMoment keuze uit ruim 110 hotels

Koop nu bij Etos een hotelovernachting voor 2 personen voor maar €12.99* per persoon en overnacht super voordelig op de mooiste plekken van Nederland! Keuze uit ruim 110 unieke hotels.

Heb je al een hotelovernachting gekocht?

*Let op: dit is exclusief €7,50 reserveringskosten en exclusief tax & handling fee.

Reserveer je hotel!

Artikel opslaan

HotelMoment, voor elk moment een hotel!

HotelMoment, voor elk moment een hotel! Met de hotelactie van Etos en HotelMoment kun je super voordelig overnachten in één van de 110 deelnemende hotels ruim verspreid door Nederland. Zoek een hotel via www.hotelmomentactie.nl/etos en geniet van een geweldig verblijf. Tijdens het reserveren kun je vooraf voordelige en leuke extra's reserveren. Zo maak je jouw verblijf compleet. Wij wensen je alvast een prettig verblijf toe!

Bestel je HotelMoment vouchers

Koop bij Etos je HotelMoment voucher. Deze voucher ontvang je per e-mail wanneer je deze online aanschaft en als kassabon wanneer je deze in de winkel aanschaft. De voucher is geldig t/m 31 mei 2023. Op basis van beschikbaarheid. Reserveren is noodzakelijk en kan t/m 31 mei 2023. Kijk voor alle voorwaarden op etos.nl/vouchers. OP=OP.

Bij verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht geldt een toeslag van €5 p.p.p.n.

De prijs per persoon (€12,99) is op basis van twee personen. De totaalprijs is €25,98. Per reservering wordt eenmalig €7,50 reserveringskosten in rekening gebracht. De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting voor twee personen in één van de deelnemende hotels. Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers beschikbaar gesteld voor deze actie. Aankomst op alle dagen van de week. Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst. De tax and handling fee dient in het hotel te worden voldaan.

Verzilver jouw unieke reserveringscode

  1. Vezilver hier vóór 31 mei 2023 jouw reserveringscode
  2. Vul jouw unieke reserveringscode in, volg de instructies en reserveer jouw hotelovernachting.
  3. Print de reserveringsbevestiging en neem deze mee naar het hotel. Bij aankomst in het hotel overhandig je deze samen met jouw unieke reserveringscode.

Bekijk actievoorwaarden

Bekijk deelnemende hotels

Verzilver reserveringscode > 

*Let op: dit is exclusief €7,50 reserveringskosten en exclusief tax & handling fee.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.