Man en vrouw op strand

HotelMoment keuze uit ruim 100 hotels

Koop nu bij Etos een hotelovernachting voor 17,50 per persoon en overnacht op de mooiste plekken van Nederland.

Heb je al een hotelovernachting gekocht?

Reserveer je hotel

Artikel opslaan

HotelMoment, voor elk moment een hotel!

HotelMoment, voor elk moment een hotel! Met de hotelactie van Etos en HotelMoment kun je super voordelig overnachten in één van de ruim 100 deelnemende hotels ruim verspreid door Nederland. Tijdens het reserveren kun je vooraf voordelige en leuke extra's reserveren. Zo maak je jouw verblijf compleet. Wij wensen je alvast een prettig verblijf toe!

Bestel je HotelMoment vouchers

Koop bij Etos je HotelMoment voucher. Deze voucher ontvang je per e-mail wanneer je deze online aanschaft en als kassabon wanneer je deze in de winkel aanschaft. De voucher is geldig t/m 31 oktober 2024. Op basis van beschikbaarheid. Reserveren is noodzakelijk en kan t/m 31 oktober 2024. 

Verzilver jouw unieke reserveringscode

 1. Verzilver hier vóór 31 oktober 2024 jouw reserveringscode
 2. Vul jouw unieke reserveringscode in, volg de instructies en reserveer jouw hotelovernachting.
 3. Print de reserveringsbevestiging en neem deze mee naar het hotel. Bij aankomst in het hotel overhandig je deze samen met jouw unieke reserveringscode. Tickets zijn geldig t/m 31 oktober 2024

 • De prijs per persoon (€17,50) is op basis van twee personen. De totaalprijs is €35.
 • Reserveren via actie.hotelmoment.nl/etos is verplicht.
 • De unieke reserveringscode geeft recht op een hotelovernachting voor twee personen in één van de ruim 100 deelnemende hotels in Nederland.
 • Deze actie is niet geschikt voor een verblijf op een specifieke datum en/of in een specifiek hotel.
 • Voor deze actie wordt per deelnemend hotel een aantal (maar niet alle beschikbare) kamers beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal kamers varieert per boekingsperiode en wordt beïnvloed door de populariteit van het voorkeurshotel op dat moment (als gevolg van feestdagen, vakanties, week- of weekenddag, weersomstandigheden, etc.). 
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende hotels, kamers beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een hotel en/of datum niet beschikbaar is. Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden. 
 • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor dezelfde of opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel. 
 • Er zijn in ieder geval een of meerdere kamers per reserveringscode in een of meerdere van de deelnemende hotels beschikbaar.
 • Geldig voor verblijf op zondag- t/m donderdagnacht. Voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht geldt een toeslag van €10 p.p.p.n. 
 • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop.
 • De unieke reserveringscode is geldig t/m 31 oktober 2024.
 • Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.

Verplichte kosten

 • Tax and handling fee (ca. €3 p.p.p.n.). Deze dient in het hotel te worden voldaan.

Optionele kosten

 • €10 p.p.p.n. voor het verblijf op vrijdag- en/of zaterdagnacht

 

 

Bekijk actievoorwaarden

Bekijk deelnemende hotels

Verzilver reserveringscode > 
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.