Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen

Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

Alternative text missing

Cadeau tips voor vrouwen

Op zoek naar een cadeau voor haar? Bij Etos koop je de leukste cadeaus! Alles kan een cadeau zijn, van een lekkere handzeep tot luxe parfum, zolang je het maar met aandacht geeft. Ontdek onze cadeau tips!


Voor welk budget?

Cadeaus voor vrouwen
Cadeaus voor vrouwen
Cadeaus voor vrouwen

Wat voor cadeau?

Mooi wat iets kleins kan doen

Geef haar meer dan een cadeau. De mooiste cadeaus zijn met aandacht uitgezocht! Is ze bijvoorbeeld altijd druk? Geef haar een relax momentje met een fijn gezichtsmaskertje, lekkere geurkaarsen of een ontspanningsthee. Of doet de geur van lavendel haar denken aan een bijzondere herinnering? Geef haar dan een douchegel of bodylotion met lavendel cadeau. Zo kan een klein cadeau een groot gebaar hebben.

Tip: Verras haar met een zelfgemaakt pakket van kleine cadeautjes. Verpak het in een mooie geschenkdoos en je hebt je eigen gift set!

Cadeaus voor vrouwen

Ben je op zoek naar cadeaus voor vrouwen? Bij Etos hebben we de leukste cadeaus voor haar! Van lekkere geuren tot giftsets. Maar ook verrassende cadeaus zoals leuke sieraden en adventskalenders. Op zoek naar een mooi verjaardagscadeau of lief gebaar voor je oma? Bekijk dan ook eens onze cadeau tips voor oma!

Cadeaupakket vrouw

Ben je op zoek naar een cadeaupakket voor vrouwen? Bij Etos hebben we lekkere geschenksets voor vrouwen! Of maak zelf een cadeaupakket voor haar met lekkere verzorgingsproducten of mooie make-up.

Leuke cadeaus voor vrouwen

Vrouwen en cadeaus: het uitzoeken van een leuk cadeau kan nog wel eens lastig zijn. Bij Etos vind je gelukkig genoeg originele cadeaus voor haar. Zo weet je zeker dat je deze vrouw verrast. Cadeautips die je vaak in de top 10 cadeaus voor vrouwen terug ziet, zijn haaraccessoires, shampoos en douchegel. Maar wil je haar echt een origineel cadeau geven? Bekijk dan eens onze spannende cadeaus, wedden dat je haar hiermee verrast? Wanneer ze net moeder is geworden kun je haar een baby cadeau geven, daarmee maak je een trotse moeder sowieso happy. Gaat het om een sportieve dame? Neem dan eens een kijkje naar onze sportieve cadeaus. Hier vind je onder andere weerstandsbanden, dumbbells en polsgewichten. 

Cadeautips vrouw

Ben je op zoek naar cadeautips voor vrouwen en heb je een bepaald bedrag te besteden? Bij Etos hebben we het je lekker makkelijk gemaakt. In onze webshop vind je namelijk aparte categorieën speciaal voor cadeaus tot € 5,-, cadeaus € 5,- tot € 10,-, cadeaus € 10,- tot € 15,- en Cadeaus € 15,- tot € 20,-. Ook hebben we cadeaus vanaf € 20,-. Zo weet je zeker dat je haar blij maakt met een cadeau dat past bij jouw bedrag. 

Lees meer

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.