Alles voor jou bij

Brush hour met Etos

Een stralende look in een handomdraai. Met de make-up kwasten van Etos kun je dat heel makkelijk zelf. Maar kun jij door de bomen het bos niet meer zien als het op make-up kwasten aankomt? Dan kan deze guide je helpen! Wij leggen je uit hoe je al deze kwasten gebruikt en voor welke make-up producten ze zijn bedoeld.

Etos heeft twee verschillende lijnen kwasten: deco & accessoires kwasten. Beiden zorgen voor een prachtige natural look! Voor iedere soort make-up is er wel een kwast en daarom hebben wij de kwasten opgedeeld in vier categorieën, zodat je hier makkelijk de kwast kan vinden, waar jij naar opzoek bent! 


Basic

Foundation brush

Door het platte penseel uitermate geschikt voor zowel vloeibare als poeder foundation. De vorm glijdt perfect langs de contouren van het gezicht en zorgt voor een super egaal resultaat.

Vanaf

How to
Breng aan op de huid met één kant van het penseel. Verdeel daarna met strijkende bewegingen over het gezicht voor een streeploos resultaat.

Etos Ultra light foundation,
in 8 kleuren, € 6.99  

Concealer buffer brush

Een kleine kwast voor het aanbrengen van concealer. Door de vorm geschikt om oneffenheden en zwarte kringen onder je ogen te verbergen. 

How to
Breng de concealer in stippen aan onder de ogen en daarna kan je het in je huid dippen met de kwast voor een prachtig resultaat.

Etos Brightening concealer,
in 5 kleuren verkrijgbaar, € 4.99

Buffer brush

De ideale brush voor het aanbrengen van foundation. De compacte vorm zorgt ervoor dat de foundation gelijkmatig in de huid trekt. Het resultaat? Een mooi en natuurlijk photoshop-effect. 

Vanaf

How to
Breng aan op de huid in ronddraaiende bewegingen.  

Etos Ultra light foundation,
in 8 kleuren verkrijgbaar, € 6.99  

Face brush

Deze face borstel is geschikt voor het goed en grondig reinigen van je gezicht. Door de zachte haartjes, is de borstel voor iedere huid geschikt. Na het reinigen voelt je gezicht heerlijk zacht en schoon aan.

How to
Breng een beetje facewash aan op de borstel en breng het aan op je gezicht met ronddraaiende bewegingen. Spoel de facewash daarna van je gezicht af met water. 

Etos cleansing gel, € 2.49

Powder brush

Door het grote formaat kun je snel een groot oppervlak afpoederen. Ideaal als je haast hebt. Geschikt voor alle soorten poeder, zowel compact als los. De haren zorgen voor een mat en luchtig effect.

Vanaf

How to
Dip de kwast in de poeder en breng in ronddraaiende bewegingen over de foundation aan. 

Etos Fixing powder, € 4,99

Mini make-up kit

De kit bevat vijf verschillende essentiële kwasten, om jouw basis make-up mooi aan te kunnen brengen. Erg handig voor op reis of in de tas, inclusief een handige bewaartas. 

How to
De mini make-up kit bestaat uit een powder brush, eye applicator, lip pencil, eyeshadow brush & een eyebrow en eyelash brush. Zo heb je alles bij de hand.  

Etos Banana powder, € 5.99


Eyes

Crease brush &
Pencil brush 

Door de kleine vorm van de brush kun je gericht oogschaduw aanbrengen in de arcadeboog en de onderste wimperrand. De brush is ook geschikt om oogpotlood en eyeliner uit te blenden. 

Vanaf

How to
Dip de punt in de oogschaduw en breng een kleine hoeveelheid aan op de gewenste plek. 

Etos Eyeshadow mono,
in 12 kleuren verkrijgbaar, € 3.49

Mini shader brush 

Een klein penseel voor het precies aanbrengen van je oogschaduw. Door het platte penseel perfect voor het verzachten van de kleuren van je oogschaduw en het creëren van een smokey effect. 

How to
Breng met de kwast de oogschaduw aan op je ooglid en vervaag het vervolgens of meng de verschillende kleuren met elkaar voor een mooi effect. 

Etos Eyeshadow palette,
in 4 kleuren verkrijgbaar, € 4.99

Blending brush 

Door de lange, losse haren is deze brush heel geschikt voor het vervagen van al aangebrachte oogschaduw. Ook handig te gebruiken voor het heel subtiel en licht aanbrengen van een kleur. 

Vanaf

How to
Blend de aangebrachte kleuren door met snelle links-rechtsbewegingen over de kleur te gaan.

Etos Eyeshadow mono,
in 12 kleuren verkrijgbaar, € 3.49

Eyeliner brush &
Duo Eyeliner brush 

Door de schuin afgesneden vorm van het penseel is deze brush ideaal voor het creëren van een winged eyeliner. Geschikt voor het aanbrengen van zowel vloeibare als crème/gel eyeliner. De ronde kant is handig voor een normaal lijntje. 

Vanaf

How to
Breng aan in korte streepjes tot aan het einde van de oogrand. Zet een punt waar de wing moet eindigen. Verbind tenslotte de stip met de eyeliner op de oogrand.

Etos Eyeliner, € 3.99

Eyeshadow brush 

Met de grotere brush breng je gemakkelijk een basiskleur aan over de oogleden of highlights onder de wenkbrauwen. Met de kleinere brushes breng je vervolgens gericht de oogschaduw aan. Handig voor het aanbrengen van een contrastkleur.

Vanaf

How to
Aanbrengen in deppende bewegingen en vervolgens vervagen voor een natural look. 

Etos Eyeshadow palette,
in 4 kleuren verkrijgbaar,  € 4.99

Eyebrow brush &
Duo Eyebrow brush 

Door het korte en schuin afgesneden haar is het penseel erg geschikt voor het aanbrengen van wenkbrauwpoeders en crèmes. Door de vorm kun je zowel extra haartjes bijtekenen als de wenkbrauwen helemaal invullen. Bij de duo brush kun je de andere kant gebruiken om je wenkbrauwen te modelleren. 

Vanaf

How to
Breng aan met korte streepjes tussen de wenkbrauwharen voor een natuurlijk effect.

Etos Eyebrow powder,
in 3 kleuren verkrijgbaar, € 3.99


Finish

Stippling brush 

Een handig penseel met zowel lange als korte haren voor een perfecte, egale dekking. Zeer geschikt voor de onregelmatige huid.

Vanaf

How to
'Stippel' de foundation lichtjes op je gezicht, verdeel hem daarna in ronddraaiende bewegingen over de huid.

Etos Skin hydrating foundation, €6.99*
* Verkrijgbaar in grotere Etos-winkels.

Kabuki brush 

Ideaal voor op reis, want deze brush met korte steel past in iedere make-up- of handtas. De Kabuki is geschikt voor het aanbrengen van allerlei poeders, zoals face powders, bronzer en blush.

Vanaf

How to
Breng in ronddraaiende bewegingen aan op de gewenste plekken van het gezicht.

Etos Bronzer,
in 2 kleuren verkrijgbaar, €4.99

Highlight brush 

Geschikt voor het highlighten van strategische plekken op het gezicht. De lichte puntvorm maakt ook de kleinere delen van het gezicht gemakkelijk bereikbaar.

Vanaf

How to
Breng een kleine hoeveelheid highlighting poeder aan op de gewenste plek in deppende bewegingen.

Etos Highlighting powder,
in 2 kleuren verkrijgbaar, € 3.99

Shape brush 

Door de platte en compacte haren van deze kwast is deze perfect voor contouren. Je kunt het penseel gebruiken voor zowel poeder als creamy producten. Door de vorm kan je de producten heel mooi aanbrengen. 

How to
Breng een kleine hoeveelheid bronzer met een vloeiende beweging aan op de gewenste plekken in je gezicht zoals bijvoorbeeld je jukbeenderen.

Etos Contour powder, €2.99

Blush brush 

Deze kwast is voor het aanbrengen van blush. De kwast voorkomt dat er teveel poeder gebruikt wordt. Door de schuine vorm glijdt de kwast goed langs de contouren van het gezicht.

Vanaf

How to
Breng aan op de huid in kleine ronddraaiende bewegingen.

Etos Blush,
in 6 kleuren verkrijgbaar, €3.99

Powder puffs

Met deze puffs breng je gemakkelijk poeder aan op je gezicht voor een compleet matte en flawless huid. Door het materiaal breng je de make-up egaal aan en blijft je make-up de hele dag goed zitten. 

How to
Je dipt de puff in de poeder en tikt het vervolgens een beetje af op je hand om de poeder er een beetje af te halen. Daarna breng je het aan op de gewenste plekken op je gezicht. 

Etos Compact powder,
in 8 kleuren verkrijgbaar, €4.99


Sponge

Eyeshadow applicators

Geschikt voor het aanbrengen & vervagen van oogschaduw en verschillende kleuren subtiel te combineren. Door het formaat zijn ze makkelijk mee te nemen en op te bergen. 

How to
Dep op je ooglid om zo een intensievere kleur te krijgen.

Etos Eyeshadow palette,
in 4 kleuren verkrijgbaar, € 4.99

Make-up sponge
round & triangle

De sponsen zijn geschikt voor het aanbrengen van vloeibare make-up. De triangle sponge is ideaal voor het contouren van je gezicht en met de round sponge kan je de foundation gelijkmatig verdelen over je gehele gezicht.

How to
Breng een beetje foundation aan op de sponge en dep vervolgens de foundation op je gezicht. 

Etos BB cream,
in 6 kleuren verkrijgbaar, €3.99

Make-up blender 

Met de blender kun je de make-up blenden voor een zachte en egale finish. Ook kun je de blender gebruiken voor het aanbrengen van foundation.

How to
Maak eerst de blender nat en dep hiermee vervolgens de foundation op je huid.  

Etos Ultra light foundation,
in 8 kleuren verkrijgbaar, € 6.99


Brush basics

Keep it clean! 

De Etos brushes voelen zacht aan en blijven mooi in vorm. Om de kwaliteit te behouden is een goede reiniging belangrijk. Aan het witte uiteinde van de kwast kun je goed zien wanneer je deze moet schoonmaken.

1 keer per week

Meng een milde shampoo en lauw water in je handen, wrijf de brush voorzichtig in en spoel goed uit. Knijp de brush uit in een handdoek en eventueel nog een keer extra met een tissue. Laat de brush plat drogen op een geventileerde plek.

Tussendoor

Maak na gebruik de brush schoon met Etos Brush Cleanser. Gemakkelijk aan te brengen met een tissue of watje. Deze cleanser biedt extra verzorging en zorgt voor een kortere droogtijd.

Etos Brush Cleanser, 75 ml € 4.99