Etos extra

Gun jezelf iets extra’s

Met je Etos extra kaart ontvang je altijd het 2e zelfde Etos merk product voor de halve prijs*. Daarnaast spaar je bij iedere euro** voor leuke extra’s, waarmee je jezelf of een ander een groot plezier doet!

Nog geen lid van Etos extra?
Meld je nu aan en ontvang 25 punten cadeau!

Meld je aan

Speciaal voor jou met Etos extra

  • Altijd 2e zelfde product halve prijs op meer dan 1.000 Etos merk producten
  • Ontvang wekelijks onze beste aanbiedingen in je mail
  • Spaar punten voor extra korting of gratis producten
  • Extra aanbiedingen speciaal voor Etos extra leden

Gun jezelf iets extra’s met Etos extra

Spaar voor extra korting

Spaar voor extra korting

Iedere euro is een punt waard en als je er honderd hebt is je spaarkaart vol. Lever je volle spaarkaart altijd in voor €1 korting op het gehele assortiment.

Spaar voor gratis producten
 
Spaar voor gratis producten

Want als je 2 volle spaarkaarten hebt, kun je tijdens de volgende Etos extra weken een cadeautje uitzoeken. Voor welk cadeautje kies jij? Lees hier meer over de Etos extra weken.

Doneer aan de voedselbank

Doneer aan de voedselbank

Je kunt een volle spaarkaart ook inwisselen voor een donatie voor €5 aan drogisterijproducten aan de voedselbank. Maak anderen blij met jouw donatie.

 

Nóg meer voordeel met Etos extra

 

Nieuwsbrief

 

Ontvang wekelijks de beste aanbiedingen via e-mail

Op basis van jouw interesses en aankopen ontvang je de leukste tips, nieuwste trends en beste acties wekelijks via e-mail.

 

In verwachting of heb je een kindje?

Wij zijn er graag voor je op de momenten dat het er echt toe doet. Meld je aan voor Etos baby, geef je uitgerekende datum of de geboortedatum van je kindje door en ontvang extra voordeel.

 

Extra sparen

De acties met dit icoon zorgen ervoor dat jij razendsnel een volle spaarkaart hebt, zodat je kunt kiezen uit leuke extra’s. Bekijk snel met welke acties jij deze week extra punten krijgt in onze folder.

 

Download de gratis Etos app

Met onze Etos app heb jij altijd je Etos kaart bij de hand, kun je optimaal genieten van alle extra’s van Etos extra én heb je gemakkelijk toegang tot de laatste nieuwtjes, onze webshop, de folder en meer. Liever de gratis Etos kaart? Haal deze op in de winkel.

Meer informatie?

*m.u.v. prijstoppers, geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding tot en met 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties en sale.
**m.u.v. cadeaukaarten, geneesmiddelen en flesvoeding t/m 6 maanden.

Etos extra 2e halve prijs

Voor alle Etos extra leden

Nieuw: vanaf nu krijg je met Etos extra bij meer dan 1.000 producten van Etos merk altijd het 2e zelfde product voor de halve prijs.***


Ben je nog geen lid? Meld je dan snel hier aan voor Etos extra!


***M.u.v. prijstoppers, geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding tot en met 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties en sale.

Etos extra

Ben je nog geen lid van Etos extra?

Heb je nog geen Etos kaart? Meld je nu aan en ontvang 25 punten cadeau!

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.