Altijd Extra veel voordeel

Spaar voor gratis producten, krijg altijd het 2e zelfde Etos Merk-product voor de halve prijs* en nog veel meer leuke Extra’s. Doe ook mee met Etos Extra en activeer nu je klantenkaart. De eerste 20 punten krijg je van ons cadeau!

dé klantenkaart voor Extra veel voordeel

Spaar voor extra korting

Sparen voor Extraatjes

Bij elke euro** die je besteedt in de winkel en online, spaar je 1 punt. Vanaf 25 punten kan je al de leukste Extraatjes uitkiezen.

Spaar voor extra korting

Altijd extra korting

Krijg op meer dan 1.000 Etos Merk-producten altijd het 2e zelfde product voor de halve prijs.* Zo heb je altijd een voorraadje van je favoriete Etos-producten in huis. Handig en lekker voordelig.

Spaar voor extra korting

En nóg meer Extra’s

Je bent altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen, krijgt gratis en persoonlijk advies van onze mond-, huid- en gezondheidsexperts én nog veel meer Extra’s.

Artikel opslaan

Alternative text missing

Valentijn winactie

    Valentijn is een moment om extra stil te staan bij de mensen die je liefhebt. Of het nu gaat om de liefde voor je partner, buurvouw, zus, of geliefde collega, Etos is er om je te helpen het meest passende cadeau te vinden voor jouw geliefde. Maak daarom t/m 13 februari kans op een mooi Valentijn pakket voor jezelf én iemand die je liefhebt! Lees hier de actievoorwaarden.


1€ is 1 punt

Bij elke euro** die je besteedt in de winkel en online, spaar je 1 punt. Vanaf 25 punten kan je al de leukste Extraatjes uitkiezen, zoals (h)eerlijk zachte handdoeken, gratis producten, korting op je aankopen en nog veel meer Extra’s.Gratis Etos lipbalm caring

De Etos lipbalm caring met jojoba olie en vitamine E zorgt voor heerlijk zachte lippen!Gratis Etos handzeep

Etos handzeep 300 ml, m.u.v. Fragrant Wood, Cotton Cloud en Emerald Flower.Gratis Etos Truly Natural shower gel

Geniet van de Truly Natural shower gel van Etos.Gratis Etos handcrème

Verwen je handen met de Etos handcrème.Gratis Etos baby pure & organic

Spaar voor alle varianten van de Etos baby pure & organic lijn.(H)eerlijke zachte handdoeken

Trakteer jezelf op superzachte hotelkwaliteit handdoeken gemaakt van 100% gerecycled katoen.Korting op je aankopen

Ontvang €1,- korting* op alles wat je bij Etos koopt, zowel online als in de winkel.Bekijk je saldo

Doneer aan de voedselbank

Jouw donatie staat voor €5,- aan drogisterijproducten.


Altijd je klantenkaart bij de hand met de Etos app

Download de gratis Etos app en geniet extra van Etos Extra. Zo check je snel je puntensaldo, heb je altijd de folder op zak en spaar je makkelijk en snel zegels voor de leukste spaaracties!

Veel gestelde vragen

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.