Etos extra

Gun jezelf iets extra’s

Met je Etos extra kaart ontvang je altijd het 2e zelfde Etos merk product voor de halve prijs*. Daarnaast spaar je bij iedere euro** voor leuke extra’s, waarmee je jezelf of een ander een groot plezier doet!

Nog geen lid van Etos extra?
Meld je nu aan en ontvang 25 punten cadeau!

Meld je aan

Speciaal voor jou met Etos extra

  • Altijd 2e zelfde product halve prijs op meer dan 1.000 Etos merk producten
  • Ontvang wekelijks onze beste aanbiedingen in je mail
  • Spaar punten voor extra korting of gratis producten
  • Extra aanbiedingen speciaal voor Etos extra leden

Gun jezelf iets extra’s met Etos extra

Spaar voor extra korting

Spaar voor extra korting

Iedere euro is een punt waard en als je er honderd hebt is je spaarkaart vol. Lever je volle spaarkaart altijd in voor €1 korting op het gehele assortiment.

Spaar voor gratis producten
 
Spaar voor gratis producten

Want als je 2 volle spaarkaarten hebt, kun je tijdens de volgende Etos extra weken een cadeautje uitzoeken. Voor welk cadeautje kies jij? Lees hier meer over de Etos extra weken.

Doneer aan de voedselbank

Doneer aan de voedselbank

Je kunt een volle spaarkaart ook inwisselen voor een donatie voor €5 aan drogisterijproducten aan de voedselbank. Maak anderen blij met jouw donatie.

Etos extra 2e halve prijs

Voor alle Etos extra leden

Met Etos extra krijg je bij meer dan 1.000 producten van Etos merk altijd het 2e zelfde product voor de halve prijs!***


Nog geen lid? Meld je hier aan voor Etos extra en ontvang 25 punten cadeau!


***M.u.v. prijstoppers, geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding tot en met 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties en sale.

Nóg meer voordeel met Etos extra

Nieuwsbrief

 

Ontvang wekelijks de beste aanbiedingen via e-mail

Op basis van jouw interesses en aankopen ontvang je de leukste tips, nieuwste trends en beste acties wekelijks via e-mail.

 

In verwachting of heb je een kindje?

Wij zijn er graag voor je op de momenten dat het er echt toe doet. Meld je aan voor Etos baby, geef je uitgerekende datum of de geboortedatum van je kindje door en ontvang extra voordeel. Lees meer over ons Etos baby programma.

 

Extra sparen

De acties met dit icoon zorgen ervoor dat jij razendsnel een volle spaarkaart hebt, zodat je kunt kiezen uit leuke extra’s. Bekijk snel met welke acties jij deze week extra punten krijgt in onze folder.

 

Download de gratis Etos app

Met onze Etos app heb jij altijd je Etos kaart bij de hand, kun je optimaal genieten van alle extra’s van Etos extra én heb je gemakkelijk toegang tot de laatste nieuwtjes en de folder. En je spaart nu ook gemakkelijk je zegels in de Etos app!

Meer informatie?

  • Heb je al een Etos account maar géén Etos (digitale) klantenkaart en ontvang je niet onze Etos extra voordelen? Dan is het nodig om Etos extra voor jouw account te activeren.
  • Heb je een Etos account maar weet je niet of je een (digitale) klantenkaart hebt of voordelen misloopt? Check dan hier of je een Etos extra account hebt en meld je indien nodig meteen aan voor Etos extra.
  • Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan als Etos extra lid.
  • Bekijk hier de volledige actievoorwaarden. Heb je een vraag over Etos extra? Bezoek de veelgestelde vragen pagina.
  • Ben jij je kaart vergeten? Vul de unieke code op de bon hier in, zodat je de punten alsnog kunt ontvangen.

*m.u.v. prijstoppers, geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding tot en met 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties en sale.
**m.u.v. cadeaukaarten, geneesmiddelen en flesvoeding t/m 6 maanden.

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.