Altijd Extra veel voordeel

Spaar voor gratis producten en korting op je aankopen, krijg altijd het 2e zelfde Etos Merk-product voor de halve prijs* en nog veel meer leuke Extra’s. Doe ook mee met Etos Extra en activeer nu je klantenkaart. De eerste 20 punten krijg je van ons cadeau!

dé klantenkaart voor Extra veel voordeel

Spaar voor extra korting

Sparen voor Extraatjes

Bij elke euro** die je besteedt in de winkel en online, spaar je 1 punt. Vanaf 25 punten kan je al de leukste Extraatjes uitkiezen.

Spaar voor extra korting

Altijd extra korting

Krijg op meer dan 1.000 Etos Merk-producten altijd het 2e zelfde product voor de halve prijs.* Zo heb je altijd een voorraadje van je favoriete Etos-producten in huis. Handig en lekker voordelig.

Spaar voor extra korting

En nóg meer Extra’s

Je bent altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen, krijgt gratis en persoonlijk advies van onze mond-, huid- en gezondheidsexperts én nog veel meer Extra’s.

Artikel opslaan

null
etos extra spaaracties

Altijd je klantenkaart bij de hand met de Etos app

Download de gratis Etos app en geniet extra van Etos Extra. Zo check je snel je puntensaldo, heb je altijd de folder op zak en spaar je makkelijk en snel zegels voor de leukste spaaracties!

Veel gestelde vragen

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.