Alternative text missing

Mijn Etos Advies

Op zoek naar de juiste verzorging voor jouw huid of wil je graag je weerstand op peil houden? Wat je vraag ook is, onze experts staan voor je klaar en geven je graag persoonlijk advies. Zowel in de winkel als hier online.

Ontvang persoonlijk advies en ontdek wat jij nodig hebt


Mijn Etos Huidanalyse

Met een goede huidverzorging kan je jouw huid verbeteren, puistjes voorkomen en rimpels minder zichtbaar maken. Benieuwd wat onze experts voor jou adviseren?


Start de Huidanalyse

Mijn Etos Gezondheidsanalyse

Ontdek binnen 2 minuten welke vitamines en mineralen onze experts adviseren als aanvulling op jouw leefstijl.


Start de Gezondheidsanalyse

Mijn Etos Mondanalyse

Een goede mondverzorgingsroutine helpt om je mond gezond te houden. Maar hoe gezond is jouw mond eigenlijk? Kom erachter met onze Mondanalyse!


Start de Mondanalyse

Of kom naar onze winkel

Onze experts adviseren jou ook graag in de winkel bij het vinden van de juiste producten. Rekening houdend met jouw huidtype, leefstijl en budget.

Dermacare

Wil jij graag weten wat de juiste behandeling is voor jouw huid en welke producten je het beste kan gebruiken? Voor het Dermacare-segment werken wij samen met De Huidkliniek. Naast de eigen vestigingen van De Huidkliniek, kan je ook een huidtherapeut spreken in een van onze winkels.

Hart voor hart

Wist je dat je een te hoge bloeddruk kan hebben zonder dat je klachten hebt? Door regelmatig je bloeddruk te meten, weet je hoe gezond je écht bent. En dit kan je zelf eenvoudig thuis doen. Benieuwd wat jij kan doen voor een gezonde bloeddruk?

Lekker in je vel met Albert Heijn en Etos

Of je doel nu is om beter te eten, te slapen, meer te bewegen of ontspannen: in Mijn Leefstijlcoach vind je tips en challenges die je helpen gezondere keuzes te maken. Ook onze Etos experts geven hierin adviezen.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.