Ga terug naar Beauty

Etos Haarmousse

3 Resultaten
Etos
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

mousse
€ 1,99
mousse
€ 1,99

Haarmousse kopen

Geef je kapsel meer volume en fixatie met de beste haarmousse! Bij Etos koop je diverse soorten mousse die je kapsel een volumeboost en flexibele versteviging geven! Ook handig: haarmousse helpt pluizen te voorkomen én beschermt je haar tegen de hitte van je föhn! Wanneer je fijn haar hebt, kun je haarmousse het beste aanbrengen vanaf de haaraanzet voor extra stevigheid en volume. Heb je lang of dik haar? Koop dan een haarmousse die jouw haar gewichtloze ondersteuning biedt en meer structuur geeft. Gebruik mousse ook om stijl haar meer slag te geven en krullen meer veerkracht en definitie te bieden. Bij Etos vind je verschillende varianten haarmousse van bekende merken zoals Guhl, Syoss en Andrélon. Ben je benieuwd welke mousse jij het beste kunt kopen voor jouw haartype? In de dichtstbijzijnde Etos winkel geven we je hier graag advies over.

Haarmousse aanbieding

Bij Etos vind je online een groot aanbod in haarmousse producten. Wil je de beste haarmousse kopen voor een goede prijs? Dan zit je goed bij Etos. We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van speciale aanbiedingen. Zo mis je nooit meer een haarmousse aanbieding van jouw favoriete merk.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.