Weleda Lippenbalsem

Sorteren

Sorteer
2 Resultaten
Weleda
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

label icon
25%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Weleda alle varianten.
van € 7.99 voor € 5.99
 , zalf
Spaar 2 Air Miles
label icon
25%korting Promotie: Promotie voorwaarden: Weleda alle varianten.
van € 4.99 voor € 3.74
zalf
Spaar 1 Air Mile
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

Weleda lippenbalsem kopen

Heb je last van droge lippen? Probeer dan eens een lippenbalsem van Weleda. De lippenbalsem van Weleda beschermt je lippen tegen uitdroging en herstelt je schrale en gebarsten lippen. Hierdoor krijgen je lippen de lipverzorging die ze nodig hebben. Ben je benieuwd wat de oorzaak is van je droge lippen? Lees dan ons artikel over droge lippen. Naast Weleda hebben we bij Etos nog veel meer lippenbalsems van andere merken, zoals Labello, Kneipp, Vaseline en O'Keeffe's. Zodra je lippen weer hersteld zijn, wil je ze misschien extra laten opvallen. Bekijk dan eens ons assortiment aan lip make-up. Je vindt hier producten zoals lipstick, lipliner en lipgloss.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Weleda lippenbalsem aanbieding

Weleda lippenbalsem kopen voor een betaalbare prijs? Houd dan de aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.