vrouw met griep

Griep te pakken?

Dan ben je zeker niet de enige. Elk jaar krijgt ongeveer één op de tien mensen griep. Het ene moment voel je je nog prima en het volgende moment voel je je hoofd bonken, krijg je koorts en wil je het liefst in bed liggen. Met Advil kan je jouw griep snel en effectief verlichten, zodat je je niet belemmert voelt in je dagelijkse bezigheden en je weer verder kan gaan met de dingen die er écht toe doen. Wil je meer weten over griep? En hoe je griep kunt voorkomen? Lees dan verder!

Van de griep kan je je heel ziek voelen. Het kan gepaard gaan met verschillende verschijnselen zoals koorts, hoofdpijn, verkoudheid, spierpijn en vermoeidheid. Je kunt het beste uitzieken en in bed blijven. Advil kan jou helpen om je griep snel en effectief te verlichten. Dan kan je weer verder met je dagelijkse bezigheden en de dingen die er écht toe doen.

Advil is wereldwijd het meest verkochte merk pijnstiller door zijn1:

 1. Snelle werking: Advil Reliva Liquid Caps zijn verpakt in een gel-capsule. De speciale gel-capsules lossen sneller op in je lichaam dan normale tabletten en daarom werken deze sneller dan een normale paracetamol tablet2.
 2. Effectieve werking: Advil bevat ibuprofen en werkt daarom effectief om je pijnklachten tegen te gaan. Advil werkt ook onstekingsremmend en koortsverlagend.
 3. Geschikt voor verschillende soorten pijnen: De griep kan gepaard gaan met verschillende verschijnselen. Advil biedt één oplossing voor verschillende soorten pijnen. Zo heb je voor verschillende soorten pijn, geen verschillende soorten oplossingen nodig. Advil is geschikt voor onder andere hoofdpijn, rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn, spierpijn, voor de verlichting van koorts en de symtomen van verkoudheid en griep. Advil Reliva Forte Liquid Caps is daarnaast ook geschikt bij migraine.

Advil pijnstillers zijn verkrijgbaar in 3 varianten:

Advil Reliva Liquid Caps 200 mg

 • Werkt sneller dan een normale paracetamol tablet2.
 • Te gebruiken voor onder andere hoofdpijn, rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn, spierpijn, voor de verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en griep.

Advil Reliva Forte Liquid Caps 400 mg

 • Werkt 2x sneller dan een normale ibuprofen tablet2.
 • Te gebruiken voor onder andere hoofdpijn, migraine (met of zonder aura) rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn, spierpijn, voor de verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en griep.

Advil Reliva Forte Oval Tabs 400 mg

 • Biedt tot 8 uur lang pijnverlichting.
 • Te gebruiken voor onder andere hoofdpijn, rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn, spierpijn, voor de verlichting van koorts en de symtomen van verkoudheid en griep.

Advil

Voor snelle en effectieve pijnverlichting zodat je weer verder kan gaan met de dingen er écht toe doen. Advil. Sterker dan pijn.

Disclaimers:

 1. Nicolas Hall (verkopen 2018) Top 10 Global OTC merk pijnstillers.
 2. De bijwerkingen van ibuprofen en paracetamol verschillen. Dit is een geneesmiddel. Werkzame stof: ibuprofen. Niet te gebruiken door personen die allergisch zijn voor ibuprofen, door maagpatiënten of patiënten die anti-stollingsmiddelen gebruiken.

Lees voor gebruik de bijsluiter. KOAG/KAG nr: 107-0519-2007

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.