Australian Bodycare

Australian Bodycare produceert probleemoplossende huidverzorgingsproducten die gebaseerd zijn op natuurlijke actieve stoffen, zoals Tea Tree olie, sinds 1992. Wij willen de beste oplossingen voor huidverzorging bieden en mensen helpen om een betere kwaliteit van leven te krijgen.

Ontdek Australian Bodycare

Huidverzorgingsproducten gebaseerd op Tea Tree Olie voor het hele lichaam.

Huidverzorgingsproducten gebaseerd op tea tree-olie voor het hele lichaam.

Het assortiment

 1. Pure olie
  Tea tree-olie is een geconcentreerde olie, die met zijn verzorgende eigenschappen bij veel verschillende huidproblemen gebruikt kan worden.

 2. Intieme verzorging
  Speciaal voor intiem ongemak is Intim Wash en Femi Daily ontwikkeld. De intim Wash is een intieme zeep, die je helpt om je intieme delen effectief te reinigen, zonder agressief te zijn voor je delicate huid. Femi Daily is een gel, die je dagelijks op je intieme delen smeert om intiem ongemak te voorkomen.

 3. Intiem scheren
  Intim Shave en Intim Balm helpen om rode bultjes en irritatie te voorkomen bij het scheren van je bikinilijn. De transparante scheergel is gemakkelijk in gebruik en de verzorgende balsem helpt je huid te kalmeren na het scheren.

 4. Haar/hoofdhuid verzorging
  Tegen roos, een droge en jeukende hoofdhuid is onze Scalp Serum de beste oplossing. Het serum breng je aan op je hoofdhuid waar het minimaal 30 min moet blijven zitten. Het beste is om het ’s avonds aan te brengen en de hele nacht te laten inwerken. ’s Ochtends was je het dan weer uit je haar met de Hair Clean shampoo, die je hoofdhuid effectief reinigt en verzorgt en zo helpt om roos te voorkomen.

 5. Anti-luis
  Anti Lice is een antiluizen kuur, die luizen en neten doodt in slechts 15 min. De Hair Rinse helpt om je haar en hoofdhuid te reinigen.
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.