Earth Line & Sea Line

Laat je huid ademen met Earth Line. Sea Line Dead Sea Treatment is de énige 100% gecertificeerd natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout.

Natuurlijke huidverzorging

  • Gecertificeerd natuurlijke huidverzorging
  • Vrij van paraffine, microplastics en synthetische ingrediënten
  • Handgemaakt in Nederland met natuurlijke & biologische ingrediënten
  • Voor een stralende, mooie & gezonde huid in balans
  • Goed voor jezelf, goed voor de aarde

Artikel opslaan

Laat je huid ademen met Earth Line

Earth Line is een Nederlands merk met liefde voor de aarde, de natuur en al haar schoonheid. Sinds 1990 maakt Earth Line met de hand natuurcosmetica omdat Earth Line de huid wil bevrijden van paraffine, microplastics en andere synthetische ingrediënten. Dit is ook waarom bij Earth Line alleen natuurlijke & biologische ingrediënten worden gebruikt. Earth Line huidverzorging levert alle noodzakelijke voeding die nodig is voor een stralende, mooie en gezonde huid in balans. Voor elke levensfase en elk huidtype.

Met trots zijn de producten gecertificeerd natuurlijk (BDIH & Eco-control) en geregistreerd door The Vegan Society.


Sea Line: de Dode Zeezout specialist

Sea Line Dead Sea Treatment is de énige 100% gecertificeerd natuurzuivere huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout. Sea Line Dead Sea Treatment dankt zijn verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee gecombineerd met essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van zoveel mogelijk biologische teelt. Waardevolle actieve stoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken. Ideaal voor de gevoelige huid.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.