Alternative text missing

Etos merk luiers

Ontdek onze eigen merk luiers! Waarom? Omdat ze extra goed droog houden, minder belastend voor het milieu zijn en omdat je er, ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, nog steeds een zacht prijsje voor betaalt. Staak je zoektocht: de Etos luier is dé luier voor jouw kindje!

Onze Etos luiers:

  • Sneller droog dankzij de nieuwste technologieën
  • Extra zachte toplaag voor meer comfort
  • Voor een zacht prijsje
  • Eco-friendly geproduceerd

Waarom Etos luiers?

Magical Air Channels

Magical Air Channels

Het Magical Air Channel Systeem is een slimme manier om de billetjes van kleine kindjes zo lang mogelijk droog te houden. In iedere Etos-luier zitten drie luchtdoorlatende banen die ervoor zorgen dat lucht vrij kan circuleren in de luier en de urine beter wordt verspreid in de kern van de luier. De luier vormt door de channels een soort kuipje en past zich perfect aan het lijfje van je baby of kindje, waardoor er minder kans is op lekken.

Premium comfort

Premium comfort

De luiers van Etos hebben een extra zachte toplaag. Deze specifieke 3D-structuur en de zachtheid van de bovenste laag maken de luier daarom extra comfortabel voor kindjes. Vaak hebben alleen de kleinste maatjes deze reliëfstructuur, maar Etos heeft ervoor gekozen om alle maten van de luiers deze fijner aanvoelende 3D-toplaag mee te geven. Zo genieten ook de grotere kindjes mee van het premium comfort!

EU Eco label

EU Ecolabel

We zijn er trots op dat onze luier het EU Ecolabel mag dragen! Dat betekent dat onze luiers zijn geproduceerd met minder gebruik van grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. Kies je voor de Etos luier, dan houd je niet alleen rekening met de wensen van je kindje, maar ook met het milieu! Natuurlijk zijn onze luiers ook dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU-lijst.

Etos Woezel & Pip luiers

Wij zijn er zelf enorm fan van! Waarom? Omdat ze extra goed droog houden dankzij alle nieuwe technologieën, en daarnaast extra zacht en duurzaam zijn.

Etos Puur & Zacht luiers

De Puur & Zacht luiers zijn enorm zacht voor de billetjes en bieden alle gemak voor jouw kindje.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.