Alternative text missing

Etos luiers

Wij zijn zelf al enorm fan van onze luiers! Waarom? Omdat ze extra goed droog houden, minder belastend voor het milieu zijn en omdat je er, ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, nog steeds een zacht prijsje voor betaalt. Staak je zoektocht: de Etos luier is dé luier voor jouw kindje!

shop Etos luiers

Dé Etos luier: zacht en betaalbaar

Als je een kindje krijgt, merk je het snel genoeg: je bent nergens zonder een goede luier. Je zoekt de beste die je kindje droog houdt, die zacht voor kleine billetjes is en die comfortabel zit en goed aansluit. Want pas wanneer je jouw baby vrolijk ziet kraaien of jouw dreumes, peuter of kleuter vrij ziet bewegen en spelen, ben jij tevreden. Dé luier, speciaal voor jouw schattigste en leukste!

Waarom is de Etos luier zo'n goede luier?

Extra droog door Magical Air Channels© 

Het Magical Air Channel Systeem is een slimme nieuwe manier om de billetjes van kleine kindjes zo lang mogelijk droog te houden. In iedere Etos-luier zitten drie luchtdoorlatende banen die ervoor zorgen dat er lucht vrij kan circuleren in de luier. Ook wordt door die speciale kanalen de urine beter verspreid in de kern van de luier. Zo voorkom je een ‘propeffect’ wanneer deze meer gevuld raakt. De luier vormt door de channels een soort kuipje en past zich perfect aan het lijfje van je baby of kind aan waardoor er minder kans is op lekken.

Premium comfort

De luiers van Etos hebben een extra zachte toplaag met reliëf. Deze specifieke 3D-structuur en de zachtheid van de bovenste laag maken hem daarom extra comfortabel voor kindjes om te dragen. Vaak hebben alleen de kleinste maatjes luiers een reliëfstructuur bij het kruis en de grotere maten een toplaag met vlakke structuur. Etos heeft ervoor gekozen om alle maten van de luiers deze fijner aanvoelende 3D-toplaag mee te geven. Zo genieten ook de grotere kindjes mee van het premium comfort!

Het EU Ecolabel

Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert. We zijn er trots op dat onze luier nu het EU Ecolabel mag dragen! Dat betekent dat onze luiers eco friendly zijn, dus geproduceerd met gebruik van minder grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. Want je verdient als fabrikant pas dit EU Ecolabel als je voldoet aan hoge eisen en bepaalde chemische stoffen niet gebruikt. Kies je voor de Etos luier, dan houd je niet alleen rekening met de wensen van je kindje, maar ook met het milieu! Natuurlijk zijn onze luiers ook dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU-lijst.

Onze eco-vriendelijke claims:

  • Geen chloride
  • Geen parfum
  • Geen kleurstoffen (behalve de backsheet)
  • Geen petroleum
  • Hypoallergeen
  • Proefdiervrij
  • Geen latex

Onze 2 type luiers

Ons Etos merk geeft je de keuze tussen twee type luiers met alle bovenstaande eigenschappen: de Etos Woezel & Pip luiers en de Etos Puur & Zacht luiers. Zo kun je de ideale luier kiezen voor jouw kindje. Je leest meer over beide luiers als je hieronder doorklikt naar de pagina over de luier. 

Alternative text missing

Etos Woezel & Pip luiers

De Woezel & Pip luiers zijn niet alleen de leukste, maar ook de fijnste luiers omdat ze extra snel vocht opnemen en goed aansluiten.

Alternative text missing

Etos Puur & Zacht luiers

De Puur & Zacht luiers zijn enorm zacht voor de billetjes en bieden alle gemak voor jouw kindje.

bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.