Alternative text missing

Etos luiers

We hebben onze luier vernieuwd en zijn er zelf al enorm fan van! Waarom? Omdat hij extra goed droog houdt, minder belastend voor het milieu is en omdat je er, ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, nog steeds een zacht prijsje voor betaalt. Staak je zoektocht: de nieuwe luier van Etos is dé luier voor jouw kindje!

Shop luiers

Dé luier: zacht en betaalbaar

Als je een kindje krijgt, merk je snel genoeg: je bent nergens zonder een goede luier. Je zoekt de beste die je kindje droog houdt, die zacht voor kleine billetjes is en die comfortabel zit en goed aansluit. Want pas wanneer je jouw baby vrolijk ziet kraaien of jouw dreumes, peuter of kleuter vrij ziet bewegen en spelen, ben jij tevreden Dé luier, speciaal voor jouw schattigste en leukste!

De Etos-luier

Waarom is de Etos-luier zo'n goede luier?

Magical Air Channels© 

Het Magical Air Channel Systeem is een slimme nieuwe manier om de billetjes van kleine kindjes zo lang mogelijk droog te houden. In iedere vernieuwde Etos-luier zitten drie luchtdoorlatende banen die ervoor zorgen dat er lucht vrij kan circuleren in de luier. Ook wordt door die speciale kanalen de urine beter verspreid in de kern van de luier. Zo voorkom je een ‘propeffect’ wanneer deze meer gevuld raakt. De luier vormt door de channels een soort kuipje en past zich perfect aan het lijfje van je baby of kind aan waardoor er minder kans is op lekken.

Extra zachte laag

De nieuwe luier van Etos heeft een extra zachte toplaag met reliëf. Deze specifieke 3D-structuur en de zachtheid van de bovenste laag maken hem daarom extra comfortabel voor kindjes om te dragen. Vaak hebben alleen de kleinste maatjes luiers een reliëfstructuur bij het kruis en de grotere maten een toplaag met vlakke structuur. Etos heeft ervoor gekozen om alle maten van de luiers deze fijner aanvoelende 3D-toplaag mee te geven. Zo genieten ook de grotere kindjes mee van het premium comfort!

Het EU Ecolabel

Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert. We zijn er trots op dat onze luier nu het EU Ecolabel mag dragen! Dat betekent dat onze luiers eco friendly zijn, dus geproduceerd met gebruik van minder grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. Want je verdient als fabrikant pas dit EU Ecolabel als je voldoet aan hoge eisen en bepaalde chemische stoffen niet gebruikt. Kies je voor de nieuwe Etos luier, dan houd je niet alleen rekening met de wensen van je kindje, maar ook met het milieu! Natuurlijk zijn onze luiers ook dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU-lijst.

Onze eco-vriendelijke claims:

 • Geen chloride
 • Geen parfum
 • Geen kleurstoffen (behalve de backsheet)
 • Geen petroleum
 • Hypoallergeen
 • Proefdiervrij
 • Geen latex

De Etos Puur & Zacht luier

Heb je al kennis gemaakt met de nieuwste luier van Etos: de Etos Puur & Zacht luier? Zoals de naam van onze vernieuwde luier al aangeeft, is deze enorm zacht. De zachte, geperforeerde toplaag zorgt ervoor dat vocht snel doordringt tot in de kern van de luier en houdt het gevoelige huidje van je baby extra lang droog, zowel overdag als ‘s nachts. De luiers zijn tevens allergy certified wat betekent dat de huidvriendelijkheid voor het gevoelige babyhuidje wordt gewaarborgd. Wel zo prettig voor de gevoelige billetjes van je baby! En wat zo leuk is: je betaalt voor deze luier nog steeds de zachte prijsjes die je van Etos gewend bent.

De eerste papieren verpakking ter wereld

Als je kiest voor de nieuwe Etos Puur & Zacht luier kies je niet alleen voor optimale bescherming en comfort voor je baby, maar ook voor het milieu! Alle varianten van deze luier zijn namelijk verpakt in een 100% biologisch afbreekbare papieren tas. Dit maakt de Etos luier de allereerste luier met een papieren verpakking ter wereld. De binnenlaag van de papieren tas is voorzien van een biologisch afbreekbaar laagje coating ter bescherming van de luiers tegen invloeden van buitenaf. Je kunt de tas na gebruik weggooien bij het oud papier.

 

3 Etos luiers

De Etos Woezel & Pip Luier

✓ 3D-toplaag voor extra comfort ✓ Magic Air Channels voor langdurige droogheid ✓ Eco friendly

Lees meer
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos luiers en luierbroekjes, alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos luiers voordeelpakken, Etos zwemluiers en Etos puur en zacht.
Maat 4+ Maxi plus,
€ 6,99

De Etos Puur&Zacht Luier

✓ Zachte toplaag voor extra comfort ✓ Optimale bescherming ✓ 100% biologische papieren verpakking

Lees meer
2,
€ 7,99

De Etos Woezel & Pip Zwemluier

✓ Zacht en soepele zwemluiers ✓ Makkelijk aan en uit te trekken ✓ Met anti-absorberende buitenlaag

Lees meer
Maat 5 Junior,
€ 5,79

Woezel & Pip

Voor alle leeftijden

Kindjes van twee jaar en ouder beleven hun universum heel anders dan newborns en baby’s. Daarom is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin niet een, maar twee belevingswerelden de hoofdrol spelen: het vertrouwde, maar vernieuwde Woezel & Pip voor alle avonturiers van twee jaar en ouder en het spiksplinternieuwe ‘Woezel & Pip Baby’. Teder, in zachte pasteltinten en met het liefste artwork. Voor de allerkleinsten in ons leven. Zo mogen Woezel & Pip vanaf de eerste dag van een nieuw leven mee groeien en onderdeel zijn van die bijzonder, eerste momenten.

...en nog meer

 • Urine-indicator bij kleinste maatje
 • Naveluitsparing bij kleinste maatje
 • De bescheiden prijs
 • Je steunt er Het Guusje Nederhorst Fonds mee

Wij zijn al fan van de vernieuwde Etos luier!

Word zelf ook fan en probeer ze snel!

Etos baby abonnement

Etos en Woezel & Pip

Etos en Woezel & Pip maakten samen de beste en stiekem ook de gezelligste luiers voor alle kleintjes van alle leeftijden. En nu hebben we de luiers verder ontwikkeld en nog meer verbeterd. Dankzij deze exclusieve samenwerking en de prints met al onze favoriete vriendjes ui de Tovertuin, maken we iets praktisch ook een beetje magisch. Daar zijn we ongelofelijk trots op. Want wij geloven dat avonturiers elke dag alle vrijheid moeten krijgen om de wereld te verkennen. Of het nu zwemmend, springend, rollend, lachend of liggend is en in luierbroekjes, zwemluiers of 'gewone' luiers: dankzij de betovering van kind-zijn en die van de vriendjes uit de Tovertuin, wordt elke nieuwe ontdekking een feest.

Woezel & Pip Filosofie

Kinderen zijn de allermooiste mensen die bestaan. De leukste ook. En de liefste. Maar ook vaak de slimste en in ieder geval het meest in het moment. Ze communiceren van hart naar hart en van ziel naar ziel. Woezel & Pip proberen kinderen de mooiste tijd te geven. Door ze te inspireren met positieve waarden. Met een buitenwereld die hun binnenwereld kleurrijker maakt. Want samen met hun vriendjes zijn ze er voor alle kinderen. Overal en altijd. Waar ze ook vandaankomen, of waar ze ook heen gaan. Omdat elk kind ongelofelijk, buitengewoon en reuzebelangrijk is.

Guusje Nederhorst Fonds

Wist je dat je bij aankoop van elk pak Etos-luiers het Guusje Nederhorst Fonds steunt? Het Fonds is opgericht ter nagedachtenis aan de in 2004 overleden Guusje Nederhorst-Woesthoff, de bedenkster van Woezel & Pip. Een initiatief van Dinand en Lucy Woesthoff dat als doel heeft om relevante projecten die kind en dier centraal stellen, te ondersteunen.

Tip

Je kunt ervoor zorgen dat de Etos luiers optimaal absorberen door na het openen de luier even uit te schudden. Controleer daarna of de randjes aan de binnenkant van de luier goed omhoog staan en of de gekleurde luierstrip aan de voorkant zit. Rek beide flexibele zijkanten een beetje uit en plaats de klittenbandsluiting op gelijke afstand tot het midden van de luierstrip, zodat de luier recht zit en goed aansluit.

Wist je dat..

 • De allerkleinste maatjes 1 en 2 een naveluitsparing hebben? Handig wanneer het navelstompje nog niet van baby’s naveltje afgevallen is.
 • De kleinste luiermaatjes ook een urine-indicator hebben? Wanneer je pasgeboren baby geplast heeft, verschijnt er een blauwe streep en weet je dat het tijd is om te verschonen.

Shop Etos luiers:

4,
€ 7,99
Maat 5 Junior,
€ 5,79
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos luiers en luierbroekjes, alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos luiers voordeelpakken, Etos zwemluiers en Etos puur en zacht.
Maat 5+ Junior Plus,
€ 6,99
Maat 4 Maxi,
€ 29,97
5,
€ 7,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos luiers en luierbroekjes, alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos luiers voordeelpakken, Etos zwemluiers en Etos puur en zacht.
Maat 4+ Maxi plus,
€ 6,99
Maat 4 Maxi,
€ 5,79
Maat 6 Extra large,
€ 29,97
2,
€ 7,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos luiers en luierbroekjes, alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos luiers voordeelpakken, Etos zwemluiers en Etos puur en zacht.
Maat 3 Midi,
€ 6,99
3,
€ 7,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos luiers en luierbroekjes, alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. Etos luiers voordeelpakken, Etos zwemluiers en Etos puur en zacht.
Maat 1,
€ 6,99

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.