GilletteLabs

Moeiteloos scheren en exfoliëren in één beweging met het nieuwe GilletteLabs-scheersysteem. De ingebouwde exfoliërende strip maakt een pad vrij op de huid voor een moeiteloze scheerbeurt.

GilletteLabs

  • De ingebouwde exfoliërende strip maakt het pad vrij op de huid voor een moeiteloze scheerbeurt.
  • Handvat scheermes met levenslange garantie
  • De 2D-FlexDisc vormt zich naar je gezicht om comfort en contact te garanderen bij elke scheerbeweging.
  • 5 anti-frictie mesjes voor ongelooflijke gladheid en comfort
  • De premium magnetische houder houdt je scheersysteem schoon, droog en klaar voor gebruik.

Herontdek de scheerervaring met GilletteLabs

Moeiteloos scheren en exfoliëren in één beweging met de nieuwe GilletteLabs-lijn. GilletteLabs with Exfoliating Bar scheermes van Gillette is het eerste scheersysteem ter wereld met ingebouwde exolfiërende strip in het handvat. Dit betekent dat het is ontworpen voor een moeiteloze scheerbeurt die niet langer een karwei is, maar iets om van te genieten. De exfoliërende strip maakt een pad vrij op de huid nog voor de mesjes, voor een moeiteloze scheerbeurt. Bovendien volgt de 2D FlexDisc de contouren van je gezicht, zodat je bij elke scheerbeweging verzekerd bent van comfort en nauw contact.

Het scheersysteem wordt geleverd met een magnetische houder zodat je je scheermes en handvat na gebruik handig kunt plaatsen op de wastafel. Bovendien gaat het handvat een leven lang mee wat we garanderen met onze levenslange garantie.

Voor de volledige GilletteLabs ervaring gebruik ook de verzorgingsproducten, welke zorgen voor een verfrissende scheerbeurt die de huid kalmeert en helpt tegen irritatie en branderig gevoel na het scheren. De GilletteLabs Snel Schuimende Scheergel verkoelt om de huid te kalmeren en helpt de huid te beschermen tijdens het scheren. GilletteLabs Snel Afspoelbare Scheerschuim is een lichtgewicht formule die eenvoudig schoonspoelt. Het schuim zorgt ervoor dat het scheermesje naadloos over je huid glijdt en beschermt je huid tijdens het scheren. Verzorg na het scheren je huid met de GilletteLabs Snel Absorberende Hydraterende Crème. Deze ultralichte crème absorbeert snel zonder dat je huid plakkerig of vet aanvoelt en gebruikt vitamine B3 om je huid onmiddellijk te hydrateren en de vocht barrière na verloop van tijd te versterken. Alle drie de verzorgingsproducten zijn gemaakt zonder alcohol of kleurstoffen.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.