Hansaplast

Hansaplast

Hansaplast is dé expert op het gebied van wondverzorging, spierondersteuning en voetverzorging. Of het nu gaat om en grote of kleine snijwond, blaar, schram, brandwond, schaafwond, litteken, of post-operatieve wond… Hansaplast biedt de juiste pleister voor jong en oud.

shop nu

Hansaplast pleisters blokkeren 99% van bacteriën*!

Het leven zit vol avonturen en mooie momenten! Hansaplast gelooft erin dat verwondingen jouw dagelijks leven niet mogen beïnvloeden. Dit doen zij door jou te voorzien van comfort, ondersteuning en uitstekende bescherming zodat je gerust verder kan gaan met waar je mee bezig was.

Hansaplast pleisters bieden de zekerheid van het unieke Bacteria Shield, welke 99% van bacteriën blokkeert*. Zo bescherm je de wond en voorkom je infecties.

Artikel opslaan

Tot 2 x snellere wondgenezing**

Een goede wondgenezing bestaat uit 3 stappen:

  1. Reinig: een schone en gereinigde wond is de eerste stap naar een optimale genezing. Reinig de wond van vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes met de Hansaplast Wondspray om infecties te voorkomen.

  2. Bescherm: de tweede stap is om de wond te beschermen tegen vuil en bacteriën om een ongestoorde genezing mogelijk te maken. Bedek de wond met een pleister, steriel wondverband of een kompres van Hansaplast.

  3. Genees: in de derde stap kun je de wond veilig, snel en met een lager risico op littekens helpen genezen. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalf regelmatig aan tot de wond volledig is genezen.

*Hansaplast pleisters beschermen tegen vuil en bacterien
**Hansaplast wondhelende zalf geneest tot 2x sneller vergeleken met een onbehandelde wond

Ontdek Hansaplast

Bescherm je wonden met Hansaplast en voorkom infecties.

€ 5.39
medisch hulpmiddel, spray
Spaar 5 punten
€ 4.69
medisch hulpmiddel, zalf
Spaar 4 punten
€ 3.99
medisch hulpmiddel, 1 M x 6 CM, pleister
Spaar 3 punten
Bijna uitverkocht
€ 3.79
medisch hulpmiddel, 1 M x 6 CM, pleister
Spaar 3 punten
Bijna uitverkocht
€ 4.69
medisch hulpmiddel, 2 M x 6 CM, pleister
Spaar 4 punten
€ 4.19
medisch hulpmiddel, pleister
Spaar 4 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.