Laveen

De naam Laveen™ spreek je uit als 'La-Víen' en dat klinkt als 'clean' - en dat zijn onze natuurlijke supplementen en vitamine druppels. Wat niet nodig is, komt er niet in. 100% natuurlijke voedingssupplementen. Geschikt vanaf 0 jaar.

Laveen: een gezonde toekomst

  • 100% natuurlijk: Onze vitamines en mineralen hebben een natuurlijke basis en zijn bioactief
  • Geen suiker en zoetstof: We gebruiken geen toegevoegde suiker of andere zoetstoffen
  • Clean Label Garantie: Onze producten bevatten geen onnodige toevoegingen zoals geur-, kleur-, en smaakstoffen
  • Duurzaam product: We kiezen voor duurzame verpakkingen en CO2-neutrale logistiek
  • Veganistisch product: Het assortiment is volledig plantaardig en proefdiervrij

Over Laveen

Het Nederlandse merk is opgericht door moeder Jo toen ze zwanger werd van haar eerste kindje en op zoek ging naar natuurlijke vitamines voor haarzelf en haar baby.

Bij Laveen geloven we in de kracht van puur natuur. Daarom maken we natuurlijke voedingssupplementen in een milieuvriendelijke verpakking van glas en gerecycled karton. Alle producten zijn vrij van toegevoegde suiker, volledig vegan, allergenen vrij en bevatten geen geur-,kleur- en smaakstoffen We stoppen niks in onze producten wat niet nodig is. Dat noemen we clean label.

Wij dromen van een gezonde toekomst voor alle kinderen.

Daarom maken we supplementen die goed zijn voor mensen, dieren en moeder aarde. We blijven stappen zetten om onze impact op het milieu te verminderen. Zo dragen we samen bij aan de wereld van morgen.

Laveen Vega Mama Multi

Mama Multi is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zwanger willen worden, die in verwachting zijn en die borstvoeding geven. Voor deze multivitamine maken we gebruik van folaat ( het bio actieve vorm van foliumzuur). Deze multivitamine bevat 28 natuurlijke vitaminen, mineralen en kruiden, en geen andere toevoegingen. Dus geen vulstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen antiklontermiddelen... Lees het etiket zelf maar: vitaminen, mineralen, kruiden en vegan cellulose, niets anders!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.