Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen
Maybelline Colossal 36h

Maybelline Colossal 36H mascara

Ontdek nu Maybelline's nieuwste lifeproof mascara - The Colossal 36 hour.

shop nu

Tot wel 36 uur lang

Non stop op avontuur? Eindeloos dansen? Een marathon lopen? Of gewoon een frisse duik? Maybelline Colossal up to 36H Mascara is Maybelline's nieuwste mascara innovatie. Deze mascara blijft nog beter zitten dan ooit - JIJ bepaalt wanneer hij eraf gaat. Met de 36 uur langhoudende wrap en seal formule gaat deze mascara geen kant op - ongeacht jouw uitdaging.

  • Non-stop, weerstaat bijna alles tot 36 uur lang
  • Met langhoudende wrap & seal formule
  • Iconische mega borstel geeft volume zonder klontjes
  • Waterproof, smudgeproof, life-proof
  • Makkelijk te verwijderen met oogmake-up remover op olie basis

De life-proof mascara

De Maybelline New York Colossal up to 36H Mascara is er voor de non-stop dagen. Of je nu naar een festival gaat, de hele dag moet werken of een regenbui over je heen krijgt, deze mascara is life-proof. De langhoudende wrap & seal formule brengt een waterafstotend laagje aan over de wimpers voor een extra lange dekking. Hierdoor is de mascara niet alleen waterproof maar ook smudgeproof, dus de mascara vlekt niet en geeft niet af! De mascara heeft de vertrouwde iconische mega borstel voor mega volume zonder klontjes. Maybelline Colossal up to 36H de mascara die er pas af gaat wanneer jij dat wilt!

Het resultaat

Een long-lasting volume mascara die alles aan kan. Geef jouw wimpers mega volume dankzij de iconische megaborstel, zonder te klonteren. Waterproof, smudgeproof, life-proof!

Gebruiksaanwijzing

Stap 1: Breng een laagje volume mascara aan op de wimpers vanaf de wortelaanzet tot aan de puntjes. Beweeg het borsteltje in een zigzaggende beweging zodat je de wimperhaartjes goed scheidt. Zo heb je een kolossaal effect!

Stap 2: Breng meerdere lagen aan voor een extra kolossaal resultaat, laat de wimpers niet tussentijds drogen als je meerdere lagen aanbrengt.

Stap 3: Om de mascara gemakkelijk te verwijderen gebruik je een oogmake-up remover op oliebasis.

Shop de Colossal 36H

Een long-lasting volume mascara die alles aan kan.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.