NAÏF

Naïf

Ontdek de natuurlijke huidverzorging van Naïf voor het hele gezin. Elke dag werkt Naïf eraan om zo natuurlijk mogelijk te zijn in alles wat ze doen. Met natuurlijke ingrediënten, natuurlijke verpakkingen en natuurlijke distributie... En dat vinden ze heel gewoon, natuurlijk. Geschikt voor de gevoelige huid, 100% vegan.

Shop nu

Bij Naïf maken ze heerlijke producten die goed zijn voor de huid en natuur. Het Nederlandse merk is opgericht door vaders Sjoerd en Jochem die erachter kwamen dat zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Daarom gebruiken ze natuurlijke ingrediënten zoals avocado olie en katoenzaad, maar zijn ook de verpakkingen natuurlijk, gemaakt van suikerriet. Naast de natuurlijke babyverzorgingsproducten biedt Naïf ook producten voor de volwassen huid. Zo kan het hele gezin dagelijks onbezorgd genieten van onze huidverzorging.

De producten van Naïf zijn te gebruiken vanaf 0 jaar en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. De producten hebben een zachte geur, afkomstig van een allergeenvrij parfum. De lijn bestaat uit diverse dagelijkse verzorgingsproducten. Van badproducten tot shampoo zonder SLS, crèmes met natuurlijke oliën en natuurlijke zonbescherming. Alles voor de natuurlijke verzorging van de huid van kids en volwassenen.

Alle producten zijn te gebruiken bij een droge huid en/of eczeem. Het is Naïf's missie om de wereld van persoonlijke verzorging te veranderen. Alle producten van Naïf zijn 100% vegan, diervriendelijk en gemaakt in Nederland. De verpakkingen gemaakt van suikerriet dragen bij aan het verkleinen van hun CO2 footprint. Ze streven dagelijks naar het meest natuurlijke alternatief van alles wat ze zeggen en doen. En dat vinden ze heel gewoon, natuurlijk.

  • Gemaakt in Nederland

  • Geschikt voor de gevoelige huid (geen SLS/SLES of harde chemicaliën, allergeenvrij parfum)

  • Vriendelijk voor de natuur (100% vegan, vrij van microplastics, biologisch afbreekbaar, diervriendelijk)

  • Verpakking gemaakt van suikerriet

Naïf

Ontdek de natuurlijke huidverzorging van Naïf voor het hele gezin. Geschikt voor de gevoelige huid, 100% vegan.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.