Nivea

NIVEA

Met meer dan 130 jaar ervaring is NIVEA een van de grootste merken op het gebied van huidverzorging en met meer dan vijfhonderd producten in vrijwel elk huishouden te vinden. NIVEA beschermt, verzacht en verzorgt de huid. NIVEA wilt de beste verzorging bieden aan mensen over de hele wereld!

Shop

Al ruim 100 jaar geleden werdt NIVEA met de NIVEA-crème de uitvinders van de moderne huidverzorging. Inmiddels vertrouwen miljoenen mensen over de hele wereld met diverse huidtypen op het merk NIVEA. Hun onderzoekers houden zich tot in detail bezig met de individuele kenmerken van de huid en de verzorging die hij nodig heeft, afhankelijk van cultuur, geslacht en leeftijd. Door de jaren heen heeft NIVEA op deze manier allerlei innovatieve huidverzorgingsproducten ontwikkeld, van deodorant tot zonneproducten, voor verschillende huidtypen en verschillende behoeften.

Wat in 1911 begon met de NIVEA-crème, is uitgegroeid tot een ware merkfamilie met meer dan 500 producten voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Door de jaren heen heeft NIVEA allerlei innovatieve huidverzorgingsproducten ontwikkeld en is het hun doel om zich verder te ontwikkelen.

Met NIVEA Naturally Good omarmt NIVEA het milieu, een onderwerp dat veel mensen nauw aan het hart ligt. Dit is de eerste hoogwaardige NIVEA-lijn met overwegend natuurlijke ingrediënten, die deels biologisch geteeld zijn. Hun onderzoeksafdelingen blijven de NIVEA formules verbeteren om huidverzorging zo goed mogelijk te maken en tegelijkertijd hun impact op het milieu te verminderen. Huidverzorging creëren die net zo vriendelijk is voor onze planeet als voor onze huid is een uitdaging die zij bij NIVEA aan willen gaan in alles wat ze doen.

Daarnaast kwam NIVEA met het eerste Q10 product op de markt. NIVEA ontwikkelde een crème met de huideigen werkzame stof Q10. Q10 is een co-enzyme dat in elke huidcel aanwezig is. Het beschermt de huid en geeft deze energie, terwijl dit het natuurlijke huidverouderingsproces afremt. Gisteren, vandaag en morgen: NIVEA zet steeds opnieuw de toon op het gebied van huidverzorging.

NIVEA

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.