baby

Pampers Harmonie

Pampers Harmonie luiers en luierbroekjes zijn gemaakt met 100% duurzame electriciteit, bevatten hoogwaardig katoen én beschermen in alle zachtheid je baby’s gevoelige billetjes. Bovendien houden ze je baby tot 12 uur lang droog en zien ze er nog leuk uit ook!

Shop nu

Artikel opslaan

Pampers Harmonie luiers

Pampers Harmonie luiers helpen de gevoelige huid van je baby te beschermen ze zijn gemaakt met materialen die hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels, en andere zorgvuldig geselecteerde materialen bevatten. Ze bevatten géén parfum, lotion, chloorbleekmiddelen en latex (natuurruber latex) en garanderen de droogheid en bescherming die je van Pampers luiers verwacht.

De luiers zijn ook dermatologisch getest voor je baby’s gevoelige huid. Je baby verdient een goede en huidvriendelijke verzorging. Daarom houden Pampers Harmonie luiers je baby tot 12 uur lang droog. Ze hebben schattige prints en zijn voorzien van de handige Pampers urine-indicator: jij en je baby zullen er helemaal weg van zijn. Bovendien zijn Pampers Harmonie luiers gemaakt met 100% gecertificeerde duurzame electriciteit en hun absorberende kern is samengesteld uit verantwoord verkregen cellulose.

Harmonie luiers zijn tevens onafhankelijk gecertificeerd door Oeko-Tex® Standard 100, een onafhankelijk instituut dat test op de aanwezigheid van schadelijke stoffen.

Pampers Harmonie luierbroekjes

Pampers Harmonie nu ook beschikbaar in luierbroekjes! Pampers Harmonie luierbroekjes zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor je jouw baby in één beweging verschoont. Daarnaast bevatten de Harmonie luierbroekjes een ultra-rekbare en zachte tailleband die zich aan het buikje van je baby aanpast en zo voor een optimale pasvorm zorgt. De Harmonie luierbroekjes hebben dezelfde kenmerken als de Pampers Harmonie luiers. Zo zijn ze ook gemaakt met plantaardige materialen en houden ze jouw baby tot 12 uur lang droog.

Pampers Aqua Pure babydoekjes

Naast de Pampers Harmonie luiers en luierbroekjes heeft Pampers ook de Aqua Pure babydoekjes: gemaakt met 99% puur water en biologisch katoen. Ze helpen de kostbare huid van je baby beschermen. Ze bevatten geen alcohol of parfum. De resterende 1% is samengesteld uit dermatologisch getest zacht reinigingsmiddel en ingrediënten die de natuurlijke pH van je baby's huidje helpen behouden en ze zo tegen huidirritatie beschermen. Aqua Pure babydoekjes zijn geschikt voor de gevoelige huid van pasgeboren baby’s, inclusief hun billetjes, handjes en delicate gezichtje.

Pampers Harmonie

Shop hier Pampers Harmonie luiers, luierbroekjes en Aqua Pure babydoekjes.

€ 10.99
Maat 2 Mini,
Spaar 10 punten
€ 10.99
Maat 3 Midi,
Spaar 10 punten
Bijna uitverkocht!
€ 10.99
Maat 4 Maxi,
Spaar 10 punten
€ 10.99
Maat 5 Junior,
Spaar 10 punten
€ 3.09
Spaar 3 punten
Bijna uitverkocht!
€ 14.49
Maat 4 Maxi,
Spaar 14 punten
€ 14.49
Maat 6 Extra Large,
Spaar 14 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.