Pure Goat

Pure Goat Opvolgmelk

Geniet, want voor je het weet zijn ze groot! Opvolgmelk op basis van geitenmelk. Biologisch. Nederlands

Shop

Biologische opvolgmelk op basis van geitenmelk

Borstvoeding geven is het beste voor je kindje. Maar soms lukt (volledige) borstvoeding niet en kies je (in overleg met je arts en consultatiebureau) voor flesvoeding als aanvulling of als vervanging. De opvolgmelk van Pure Goat Company zit bomvol met biologische volle geitenmelk. Daar voegen ze dan nog de gebruikelijke extra voedingsstoffen aan toe zoals ijzer. En daar doen ze nog een schepje bovenop met Biologische GOS vezels en omega-3 DHA* uit Algen. Verder geen onnodige toevoegingen zoals maltodextrine, plantaardige olie uit de tropen, of visolie van Tonijn.

Pure Goat Company doet er alles aan om hun producten Biologisch te maken. Dat betekent dat de stallen van hun melkgeiten erg ruim zijn en ze kunnen ook lekker buiten spelen. Het voer dat geiten krijgen is uiteraard ook Biologisch: er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen. Verder zijn Pure Goat producten vrij van genetisch gemodificeerde organismen (GMO-vrij). Er zitten dus geen ingrediënten in, die gemaakt zijn van planten of dieren waarvan de erfelijke eigenschappen kunstmatig zijn aangepast. Waar ze kunnen, werken ze met hernieuwbare grondstoffen en produceren ze zo weinig mogelijk afval. En ze houden het hele productieproces – van het voer van de geiten tot en met het vullen van de blikken – gescheiden van gewone producten.

*DHA is een verplicht ingrediënt in flesvoeding vanaf 2020.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.