Sanature

Sanature

Heb jij ook af en toe last van jeuk of roodheid door het gebruik van inlegkruisjes of maandverband? Sanature 100% katoenen dames hygiëne producten beschermen jouw kwetsbare huid en helpen huidirritatie in de intieme zone te voorkomen.

Shop

Bescherm je meest kwetsbare huid met Sanature

Misschien wel de meest kwetsbare huid van je hele lichaam. Namelijk die van je vagina, en het gebied er omheen. Weinig vrouwen zijn zich bewust van de kwetsbaarheid van deze huid. Niet voor niets is bij sommige vrouwen zelfs sprake van een zeer gevoelige huid; door aanleg, leeftijd of omdat ze net bevallen zijn.

Sanature biedt een natuurlijke en simpele oplossing voor gevoelige huid in de intieme zone; inlegkruisjes, maandverband, tampons en urinepads gemaakt van 100% katoen en bovendien ook vrij van chloor, parfum en chemicaliën. Waarom 100% katoen? Onze 100% katoenen inlegkruisjes, maandverbanden, tampons en urinepads laten de huid ademen, voorkomen een broeierig gevoel en houden op natuurlijke wijze de pH-waarde van jouw intieme huid in balans. Sanature is gemaakt van een 100% katoenen toplaag en een 100% katoenen kern voor een optimaal ademend vermogen en is bovendien vrij van chloor en parfum. Zo helpen onze producten huidirritatie zoals jeuk, roodheid of bultjes te voorkomen.

Wat veel vrouwen niet weten is dat deze kwaaltjes kunnen ontstaan door o.a. het gebruik van synthetische verbanden die de huid kunnen verstikken, en omdat je de huid rondom je vagina super absorberend is kunnen schadelijke stoffen in het lichaam worden opgenomen. Sanature is het zachtste wat je de intieme huid kunt bieden en zeer geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Voor alle vrouwen

Onze 100% natuurlijke producten zijn ontwikkelt voor de verschillende behoeftes van elke vrouw. Of je nou op zoek bent naar een natuurlijk product dat beter is voor je intieme huid en voor je lichaam, of als je eindelijk af wilt van de vervelende huidirritatie tijdens het gebruik van bijvoorbeeld maandverband gedurende je menstruatie, bij ons zit je goed. Van Inlegkruisjes tot aan maandverband en tampons. You need it, we got it. And all natural. En in alle maten en soorten die je wenst; weinig is immers zo persoonlijk als de keuze voor je pads of tampons.

Naast menstruatieproducten heeft Sanature ook 100% katoenen urinepads (ook wel bekend als incontinentieverband) in het assortiment. Meer dan 50% van alle vrouwen boven de dertig krijgt er vroeg of laat mee te maken. Door stress, zwangerschap of gewoon omdat de spieren van de vagina door de jaren heen wat minder sterk worden. Achja, het maakt ons mens.

Met de ultra zachte katoenen Sanature Pro Vivo urinepads wordt je meest kwetsbare huid dagelijks optimaal beschermt. De katoenen HyDri filter houdt je huid droog en helpt eventuele huidirritatie te voorkomen. Ook het broeierige gevoel behoort tot het verleden omdat de katoenen verbanden de huid laten ademen. Daarnaast bieden Sanature Pro Vivo urinepads de zekerheid dat er geen vocht kan ontsnappen en dat eventuele geurtjes worden geneutraliseerd.

Sanature

Ervaar zelf de voordelen van 100% katoen!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.