Scholl

Scholl

Een beautyroutine voor je voeten. Scholl biedt verschillende oplossingen voor je voeten in het aid/care/comfort segment.

shop nu

De oplossing voor je voetproblemen

Scholl biedt verschillende oplossingen voor je voeten in het aid/care/comfort segment. Van voetproblemen tot verzorging, Scholl heeft de oplossing! Zachte en gezonde huid, perfecte nagels en maximaal comfort zelfs in hoge hakken – dit is de behandeling die jouw voeten krijgen met Scholl.

Scholl biedt oplossingen voor je voetproblemen: "Een technisch meesterwerk en een kunstwerk."

Dat is hoe Michelangelo de voeten en hun interne structuur beschreef. 52 botten, 66 gewrichten, 38 spieren en 214 gewrichtsbanden, die allemaal in harmonie samenwerken. Onze voeten ondersteunen ons, geven ons stabiliteit en laten ons lopen, rennen en bewegen... bij een gezond lichaam horen gezonde voeten.

Vind de oplossing voor je voetprobleem in het assortiment van Scholl.

Artikel opslaan

De beautyroutine voor jouw voeten

Je voeten verdienen jouw aandacht. Je zorgt voor je gezicht, je haar en je lichaam. Tijd om ook voor je voeten te zorgen. Geef jezelf een algeheel gevoel van welzijn. Volg deze 4 eenvoudige stappen voor elke dag perfecte voeten.

Stap 1: Verwen jezelf

Maak je voeten nog zachter - trakteer jezelf op de Scholl Elektrische voetvijl. De geavanceerde microrollers verwijderen zachtjes de harde huid zodat je voeten aantrekkelijk en zacht worden.

Stap 2: Zachter dan ooit

Houd je voeten zijdezacht met de herstellende crème Dagelijkse Hydraterende Crème: een lichte crème die snel wordt opgenomen en niet vet is.

Stap 3: Voor vertrek

Als je uitgaat, vergeet dan niet om wat Fresh Step Anti-transpiratie Deo van Scholl in je handtas te doen. Spray het op je voeten om ze droog te houden en om vieze geurtjes te neutraliseren.

Stap 4: Draag hoge hakken

Een avondje uit? Draag gerust hoge hakken. De Ultra Dun Onzichtbare Gel Kussentjes van Scholl helpt je te voorkomen om pijn te voelen in je voeten.

Ontdek Scholl

Vind de oplossing voor je voetprobleem in het assortiment van Scholl.

Bijna uitverkocht
€ 7.19
Spaar 7 punten
Bijna uitverkocht
€ 6.59
spray
Spaar 6 punten
Bijna uitverkocht
€ 5.99
Spaar 5 punten
€ 39.99
Spaar 39 punten
€ 8.85
creme
Spaar 8 punten
€ 5.15
Spaar 5 punten
€ 21.69
Spaar 21 punten
Bijna uitverkocht
€ 19.95
medisch hulpmiddel, stick
Spaar 19 punten
€ 5.15
Spaar 5 punten
€ 4.89
Spaar 4 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.