Scholl

Een beautyroutine voor je voeten. Scholl biedt verschillende oplossingen voor je voeten in het behandel-, verzorgings- en comfort segment.

Expert Care Peeling Hielmasker

  • Voor zichtbaar zachtere en gladdere hielen, tot 4 weken lang
  • Verwijdert eelt op de hielen zonder vijlen of scrubben
  • AHA formule met vruchtenextracten
  • Klinisch getest voor het verwijderen van droge en harde huid

De oplossing voor je voetproblemen

Scholl biedt verschillende oplossingen voor je voeten in het behandel-, verzorgings- en comfort segment. Zachte en gezonde huid zonder eelt, perfecte nagels en maximaal comfort, met inlegzooltjes voor allerlei soorten schoenen en die helpen om pijnen te verlichten – dit is de behandeling die je voeten krijgen met Scholl.

NIEUW van Scholl: Scholl Expert Care Peeling Hielmasker. Dit nieuwe Peeling Hielmasker van Scholl, verwijdert eelt op de hielen, zonder vijlen, zonder scrubben en met slechts één applicatie. Voor zichtbaar zachtere en gladdere hielen, tot 4 weken lang, met AHA formule met vruchtenextracten. Klinisch getest voor het verwijderen van droge en harde huid / eelt.

Met meer dan 100 jaar expertise en ervaring is Scholl uitgegroeid tot een merk wat staat voor het verbeteren van het welzijn van de voet. Tot op de dag van vandaag volgen we nog steeds met passie en toewijding de waarden van de oprichter van het bedrijf, Dr. Wiliam Mathias Scholl. Alle Scholl producten zijn speciaal ontworpen zodat je van elke stap kunt genieten. Ons doel is om ieders gezondheid, comfort en welzijn te verbeteren door voor je voeten te zorgen.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.