Sensista

Sensista

Sensista biedt alles wat je nodig hebt om thuis de perfecte gelmanicure snel en makkelijk aan te brengen én weer te verwijderen. Het resultaat: glanzende nagels die tot twee weken mooi blijven, zonder te chippen. Waar jij wil en op jouw moment.

shop nu

Een mooie glanzende manicure

Het is supereenvoudig om zelf thuis een perfecte gel manicure aan te brengen. Of je nu een beginneling of een professional bent op het gebied van nagels lakken, in een paar eenvoudige stappen ben jij met Sensista je eigen nagelstyliste.

Makkelijk en snel aan te brengen, meteen droog, geen chipping, professioneel resultaat en jij hebt tot twee weken perfecte en superglanzende nagels. Lekker thuis, wanneer het jou uitkomt geef jij jezelf een mooie gelmanicure. En met de Sensista Starter Set heb je daarvoor alle benodigdheden in huis.

Artikel opslaan

Jouw Color Gel Manicure

In 3 eenvoudige stappen heb je een professionele manicure. Dat doe je met een kwastje, net als bij gewone nagellak. Maar met een groot verschil: Sensista gel polish hardt uit onder de speciale LED lamp.

De voordelen:

 • Direct droog.
 • Perfecte glans.
 • Het gaat tot 2 weken lang mee.

Volg de 3 stappen:

 1. Voorbereiden
  • Vijl je nagels en reinig ze met Sensista Cleanser en de pluisvrije doekjes.
  • Breng voor een goede hechting de Sensista Primer aan.
  • Vervolgens een dun laagje Sensista Base & Top Coat aanbrengen en uitharden onder de LED lamp. De lamp gaat na 15 seconden knipperen. Je nagels zijn dan klaar voor de volgende stap.

 2. Lakken
  • Breng een dun laagje Sensista Color Gel aan. Houd je nagels 30 seconden onder de LED lamp. De lamp gaat vanzelf uit na 30 seconden.
  • Herhaal dit met een 2e dunne laag Sensista Color Gel. Eventueel een 3e keer herhalen met wederom een dun laagje.

 3. Beschermen
  • Breng een dun laagje Sensista Base & Top Coat aan, Houd je nagels 15 seconden onder de LED lamp.
  • Haal voor ultieme superglans het achtergebleven vochtige laagje op je nagel weg met Sensista Cleanser op een pluisvrij doekje.

Na de laatste stap zijn je nagels direct droog, dus ben je “ready to go”! Doe je dit vaker, dan zal je zien dat het aanbrengen supersnel gaat. De gelmanicure blijft tot 2 weken mooi, maar dan ben je vast toe aan een ander kleurtje. Sensista heeft een brede range toffe kleuren, dus er zit vast ook een favo-kleur voor jou bij.

Beschikbare kleuren:

 

Ontdek Sensista

Je nagelsalon voor thuis. Topkwaliteit gelmanicure met tot twee weken superglans.

Bijna uitverkocht
€ 69.99
Spaar 69 punten
Bijna uitverkocht
€ 14.99
lak
Spaar 14 punten
€ 14.99
lak
Spaar 14 punten
€ 5.99
Spaar 5 punten
Bijna uitverkocht
€ 8.99
Spaar 8 punten
Bijna uitverkocht
€ 14.99
lak
Spaar 14 punten
€ 14.99
Spaar 14 punten
Bijna uitverkocht
€ 14.99
lak
Spaar 14 punten
Bijna uitverkocht
€ 14.99
lak
Spaar 14 punten
Bijna uitverkocht
€ 6.99
Spaar 6 punten
Bijna uitverkocht
€ 14.99
lak
Spaar 14 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.