Staudt

Staudt

Staudt biedt effectieve oplossingen en deskundige hulp bij de verzorging van beschadigde huid. Staudt werkt antibacterieel, ontstekingsremmend en versnelt het huidherstel.

shop nu

De producten van Staudt zijn dermatologisch getest, zijn vrij van allergenen, dierproefvrij en staan onder deskundig toezicht. Ze worden continu naar de laatste wetenschappelijke inzichten en ervaringen verbetert.

Artikel opslaan

Ontdek het assortiment

Staudt Littekencrème

Voor een deskundige behandeling van de huid en optimaal herstel van littekens. Staudt Littekencrème is ontwikkeld door de Plastisch chirurgen van het Brandencentrum Beverwijk en geschikt voor elk litteken – van huis tuin en keuken ongelukjes tot chirurgische ingrepen of na de behandeling van een brandwond.

Naast de silicone basis (beschermt tegen externe invloeden) bevat de creme Bisabolol om de huid te kalmeren en roodheid te verminderen. Honing werkt antibacterieel. Ter ondersteuning zijn oliën (o.a. avocado) en Calendula toegevoegd. Als voeding voor de huid en voor een mooi resultaat bevat de crème Hyaluronzuur en een prebiotische vezel voor de broodnodige hydratatie.

Tip: start direct na sluiting van de wond/huid met het gebruik van de littekencrème. In het begin slechts aanbrengen en na enkele weken kun je beginnen met het licht masseren van het litteken.

Staudt Wondzalf

Bevordert het herstel van (niet) geïnfecteerde wonden. Bevat 10% natuurlijke hars van de Noorse fijnspar, werkt zowel antibacterieel als ontstekingsremmend. Dit beschermt de wond, bevorder het genezingsproces en sluit de wond sneller.

Staudt wondzalf heeft als basis de geraffineerde hars van de fijnspar (Picea abies), die zowel antibacterieel als ontstekingsremmend werkt. Daardoor wordt de wond beschermt, het genezingsproces bevordert en sluit de wond sneller.

Tip: niet alleen thuis in het EHBO kastje hoort een tube, maar ook in de tas of zak van je jas als je langs het sportveld staat. Denk aan de schaafwonden op het kunstgras, die je direct even kunt behandelen.

Ontdek Staudt

Voor een optimaal, snel én mooi herstel van de huid.

Bijna uitverkocht
€ 29.95
medisch hulpmiddel, creme
Spaar 29 punten
€ 19.95
medisch hulpmiddel, zalf
Spaar 19 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.