Vital Proteins

Vital Proteins Collageen is makkelijk toe te voegen aan o.a. water, koffie, thee of smoothies. Probeer de neutrale variant of een van de smaakvarianten, voor ieder een geschikt collageenproduct.

Vital Proteins collageen

  • Ondersteunt haar, huid en nagels
  • Eiwitten dragen bij aan het behoud van sterke botten en tot de groei van spiermassa
  • Neutraal van smaak
  • Lost makkelijk op in warme of koude dranken
  • Verschillende smaakvarianten


De collageen producten van Vital Proteins

Collageen zorgt voor structuur en elasticiteit voor haar, huid en nagels. Eiwitten dragen bij aan het behoud van sterke botten en tot de groei van spiermassa. Je lichaam produceert zelf collageen, maar naarmate je ouder wordt kan deze productie afnemen. Vanaf je 25e kan de productie van collageen veranderen. Door dagelijks collageen aan je voeding toe te voegen kun je je collageen helpen op peil te houden. Vital Proteins Collageen is makkelijk toe te voegen aan o.a. water, koffie, thee of smoothies. Probeer de neutrale variant of een van de smaakvarianten, voor ieder een geschikt collageenproduct.

Je nieuwe koffie alternatief

De Matcha Collageen is een mix van groene matcha thee en 10 gram collageen.

  • De Collageen Peptiden zijn gemaakt van één eenvoudig ingrediënt (namelijk collageen). Het lost makkelijk op in warme of koude vloeistoffen en kan op elk moment van de dag worden ingenomen.
  • De Marine Collageen is geschikt voor pescotariërs en geproduceerd uit vis.
  • De Collageen Creamers geven een heerlijke smaak aan je kop koffie, thee of aan je lievelingsgebak. Het is makkelijk te mengen in warme dranken en heeft geen koeling nodig. Deze creamer kan thuis of onderweg worden geconsumeerd. Het is melkvrij en bevat MCT vetzuren (middellange ketenvetzuren) uit kokosmelk. Verkrijgbaar in Vanillesmaak of Kokossmaak.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.