VITIS

VITIS for life

Heb je er wel eens bij stil gestaan hoe belangrijk je mond is? Zo dragen praten en eten bij aan onze gezondheid en ons geluksgevoel, maakt een glimlach blij en ook ademen gaat via je mond. De mondverzorgingsproducten van VITIS zijn ontwikkeld om jouw mond optimaal te verzorgen en te beschermen.

Shop

VITIS for life is ontwikkeld voor ieders specifieke mondverzorging. Of je nu geïrriteerd tandvlees hebt, gevoelige of verkleurde tanden of bescherming wilt tegen gaatjes. Of je nu jong of oud bent, er is altijd een VITIS product voor jou.

✔ Voor een optimale mondgezondheid van alle monden en alle leeftijden
✔ Aanbevolen door mondzorgprofessionals
✔ Wetenschappelijk bewezen effectief

Artikel opslaan

Ontdek het assortiment

VITIS Baby gel-balsem

Doorbrekende tandjes veroorzaken vaak ongemak bij baby’s. VITIS Baby gel-balsem bevat actieve ingrediënten, zoals Provitamine B5 en kamille-extract, die het kwetsbare tandvlees van je baby kalmeren, beschermen en verzorgen. Bij de gel-balsem wordt een speciaal tandvlees massageborsteltje geleverd.

VITIS Kids (+2 jr)

Wist je dat het tandglazuur van je kind 50% dunner is dan jouw tandglazuur? VITIS Kids is speciaal ontwikkeld om de kwetsbare melktanden te beschermen en te verzorgen tegen cariës (gaatjes) en tandbederf. De zachte tandgel is speciaal ontwikkeld op de smaak van kinderen.

VITIS Junior (+6 jr)

Wist je dat ruim 41% van de 12-jarigen een slecht gebit heeft? Daarom is het belangrijk om het wisselgebit vanaf het begin goed te verzorgen. VITIS Junior beschermt, verzorgt en versterkt maximaal het wisselgebit en het kwetsbare tandvlees. De kindvriendelijke smaak zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste poetsers het tandenpoetsen weer leuk vinden.

VITIS Orthodontic

VITIS Orthodontic is ontwikkeld om de mond met een beugel maximaal te beschermen tegen cariës (gaatjes), tandvleesproblemen en irritatie aan tandvlees, wangen en tong. De actieve ingrediënten verzorgen daarnaast de zachte weefsels in de mond.

VITIS Whitening

De revolutionaire DENTAID HAPrepair Technologie zorgt voor een 100% veilige en effectieve whitening van tanden en kiezen. VITIS Whitening is zeer geschikt voor dagelijks gebruik dankzij het ontbreken van peroxiden of schurende bestanddelen.

VITIS Gezond Tandvlees

Gevoelig of bloedend tandvlees tijdens het poetsen? VITIS Gezond Tandvlees is speciaal ontwikkeld voor een optimale dagelijkse mondhygiëne bij geïrriteerd tandvlees. Het gaat tandplaquevorming tegen en verzorgt en versterkt het tandvlees.

VITIS Sensitive

VITIS Sensitive vormt een beschermende laag op blootliggende tandoppervlakken door de revolutionaire DENTAID HAPrepair Technologie. Het blokkeert de pijnprikkel na koud of warm eten en drinken en versterkt tand en tandvlees.

VITIS Aloe vera

VITIS Aloe vera is de complete mondverzorging voor mond, tanden en tandvlees. Door de toevoeging van natuurlijke aloë vera en vitamine E (antioxidant) wordt de mond maximaal beschermd. Natriumfluoride remineraliseert het tandglazuur en voorkomt gaatjes (cariës).

VITIS for life

Voor een optimale mondgezondheid van alle monden en alle leeftijden.

€ 6.00
pasta
€ 8.90
€ 7.10
pasta
€ 9.99
€ 6.49
pasta
€ 8.79
drankje
€ 5.75
€ 9.90
€ 4.85
gel
€ 5.75
pasta
€ 8.69
drankje
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.