Wapiti

De natuurlijke gezondheidsproducten van Wapiti zijn zorgvuldig samengesteld met ingrediënten uit de natuur. Wapiti biedt ondersteuning voor lichamelijk welzijn.

Ondersteuning voor lichamelijk welzijn

  • Natuurlijk middel
  • Bevordert een natuurlijke en regelmatige stoelgang
  • Krachtige kruiden die de darmwerking stimuleren
  • 's Avonds innemen, 's ochtends opgelucht

Wapiti – Natuurlijk Gezond

Graag een gezonde stoelgang? De natuurlijke gezondheidsproducten van Wapiti zijn zorgvuldig samengesteld met ingrediënten uit de natuur. Wapiti biedt ondersteuning voor lichamelijk welzijn.


Wapiti Darmfunctie Complex

Wapiti Darmfunctie Complex bevordert een natuurlijke stoelgang. De krachtige kruiden in Wapiti Darmfunctie Complex stimuleren de darmwerking voor een betere passage en ondersteunen daarmee een natuurlijke stoelgang. ’s Avonds innemen, ’s ochtends opgelucht.

Wapiti DarmMild

Wapiti DarmMild is een natuurlijk middel voor een zachte en regelmatige stoelgang. Samengesteld uit milde vruchten van Mango, Papaya en Jujube. Geschikt voor dagelijks gebruik.
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.