Weleda

Nieuw: Weleda Calendula Liniment Reinigingsmelk

Liniment is een 100% natuurlijk traditioneel Frans mengsel van olijfolie en kalkwater om babybilletjes te reinigen. Weleda heeft aan dit recept extract van biologische Calendula, plantenoliën en zuivere bijenwas toegevoegd. Daarmee is Liniment Reinigingsmelk een 4-in-1 formule die de gevoelige huid van de babybilletjes reinigt, verzorgt, kalmeert én beschermt. Een bio en 100% natuurlijk alternatief voor vochtige babydoekjes. Liniment heeft een zeer goede verdraagzaamheid die dermatologisch is bewezen. Een uitkomst voor de gevoelige babyhuid die vaak rood en schraal kan worden.

En daar is je kindje dan eindelijk! Maandenlang heb je afgeteld naar de bevalling. Vanaf nu kun je volop genieten van je dagelijkse momenten met je baby, en daar hoort ook de verzorging bij. Het is goed om te weten dat de babyhuid heel anders is dan die van een volwassene, en dus ook andere behoeften heeft. Vooral in het luiergebied kan luieruitslag gemakkelijk de overhand krijgen. Dat is niet zo vreemd, want je baby’s huid heeft het daar hard te verduren. Als de luier nat is, kan het gaan broeien. En daarmee ontstaat, zeker als de huid al een beetje geïrriteerd is, gemakkelijk luieruitslag. Verzorg dit gevoelige babyhuidje met 100% natuurlijke producten die speciaal op de tere huid zijn afgestemd. Zonder conserveringsmiddelen of parfum wat de huid extra kan prikkelen.

Weleda Calendula Liniment Reinigingsmelk is een nieuw (nu exclusief bij Etos) babyproduct speciaal voor de luierverschoning. Weleda is de nr 1 in natuurlijke babyverzorging. De producten van Weleda bevatten uitsluitend heilzame natuurlijke ingrediënten die de babyhuid verzorgen vanaf de eerste dag. Het huidje van de baby is na de geboorte nog niet helemaal volgroeid en daardoor erg kwetsbaar. Alle producten zijn samengesteld voor de meest gevoelige babyhuidjes en ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen.

Dit franse geheim is een mengsel van olijfolie en kalkwater. Een unieke 4-in-1 formule die reinigt, verzorgt, kalmeert en beschermt. Fijn voor rode, gevoelige babybilletjes of schrale plekjes. Schud de fles voor gebruik. Maak de billetjes schoon met de luier. Breng wat Reinigingsmelk aan op een maxi wattenschijfje, hydrofiele doek of tissue en reinig de babybilletjes. Afspoelen is niet nodig. Breng bij extra gevoelige billen Calendula Billenbalsem aan na de verschoning.

Voor alle babybillen, vanaf de eerste dag na de geboorte. Een 100% natuurlijk alternatief voor vochtige babydoekjes. Zonder conserveringsmiddelen, alcohol of parfum. Dus zeer geschikt voor gevoelige huidjes. 100% natuurlijk 4-in-1 formule voor zachte billetjes én goed voor het milieu

Nieuw voor op je baby-uitzetlijst!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.