Weleda Skin Food

Weleda Skin Food

Gezonde voeding is belangrijk, maar hoe zit het met voeding voor je huid? Bij Weleda vinden ze dat wat je smeert, je ook moet kunnen eten. Ontdek Skin Food: 100% natuurlijke voeding voor je huid. Rijke formule op basis van het driekleurig viooltje, kamille en Calendula.

shop nu

100% natuurlijke voeding voor je huid

Skin Food bestaat al sinds 1926. Het product is wereldwijd geliefd vanwege haar voedende formule met geneeskrachtige plantenextracten, zoals driekleurig viooltje, biologische Calendula en biologische kamille die de huid herstellen en tot rust brengen.

Deze unieke samenstelling is doorgetrokken naar de nieuwe Skin Food Body Lotion en bevat daarnaast verzorgende biologische zonnebloemolie en sheabutter. De bodylotion heeft de kenmerkende frisse 100% natuurlijke geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars. Skin Food Body Lotion biedt langdurige hydratatie en voedt je lichaam intensief. Dit maakt deze bodylotion ook ideaal voor de zomer.

Bovendien wordt de romige lotion snel opgenomen en maakt het je huid zacht en glad. Je huid voelt gezond aan zonder dat er een vettig laagje achterblijft. Maar liefst 90% van de testers bevestigt dat Skin Food Body Lotion goed hydrateert en een trekkerig gevoel direct vermindert. Fijn pluspunt: Skin Food Body Lotion zit in een praktische fles gemaakt van gerecycled plastic.

Wat eet je huid vandaag? Skin Food 100% natuurlijke voeding voor jouw huid.

Ontdek Weleda Skin Food

100% natuurlijke voeding voor je huid. Rijke formule op basis van het driekleurig viooltje, kamille en Calendula.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.