Voucher voorwaarden Avonturenboerderij Molenwaard

Bij themapark Avonturenboerderij Molenwaard stap je met het hele gezin in de belevingswereld van Fien & Teun, jouw favoriete boertje en boerinnetje! Samen met een ontdekkingsboekje in de hand ga je op ontdekking door het themapark, vol leuke attracties, activiteiten en vrolijke parkshows. Ieder seizoen kent unieke thema’s en evenementen, zo is er altijd wat nieuws te beleven! Rijd een rondje op een oer-Hollandse trekker, maak een ritje in een Fruitkistje door de Boomgaard, zing en dans mee tijdens de leukste shows van Fien & Teun, smul van een overheerlijke pannenkoek in ons Pannenkoekenrestaurant en laat je verwonderen tijdens de leerzame boerenschuurshows. Natuurlijk mag een ontmoeting met jouw favoriete boertje en boerinnetje niet ontbreken! Aan het einde van de dag ontvang je een écht diploma en ben je, net als Fien en Teun, een écht boertje of boerinnetje. Beleef samen een onvergetelijk dagje uit midden in de Zuid-Hollandse polder! Avonturenboerderij Molenwaard is 6 jaar op rij uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB.

Hoe werkt het?

Let op: dit is een voucher, je dient deze te verzilveren om toegang te krijgen tot Avonturenboerderij Molenwaard. Volg de volgende stappen:

 1. Ga naar https://tickets.avonturenboerderij.nl/
 2. Kies de datum van jouw bezoek.
 3. Selecteer het tijdslot.
 4. Kies het aantal tickets.
 5. Kies vervolgens voor 'Toevoegen'.
 6. Voer bij het winkelmandje de promotiecode(s) in die je gekregen hebt.
 7. Klik op 'Bestelling afronden'.
 8. Vul jouw gegevens in.
 9. Klik op bevestiging en ontvang jouw ticket(s) op het opgegeven e-mailadres. Neem de tickets die je van Avonturenboerderij Molenwaard ontvangt mee naar de kassa om toegang te verkrijgen tot het park.

Voorwaarden

 • Deze actie loopt t/m 30 juni 2024.
 • Tickets zijn geldig t/m 4 januari 2025.
 • Één voucher staat voor 1 ticket van 50% korting.
 • Niet geldig in combinaties met andere acties en of kortingen.
 • De voucher is niet inwisselbaar voor geld en kent geen andere waarde.
 • Om toegang te krijgen tot Avonturenboerderij Molenwaard dien je jouw vouchercodes vooraf om te wisselen voor e-tickets. Uitgebreide verzilverinstructies vind je terug op de e-tickets die je na bestelling bij Etos ontvangt.

 

Terug naar alle vouchers

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.