Voucher voorwaarden Ballorig

Ballorig is een binnen speelparadijs voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Volwassenen hebben gratis toegang terwijl de kinderen onbeperkt kunnen spelen op de trampolines, in de ballenbak, van de glijbaan en nog veel meer toffe speeltoestellen. Ze kunnen ze zich heerlijk uitleven op onze speeltoestellen. Een dagje uit naar kinderparadijs Ballorig staat garant voor een dag vol plezier. Voor de allerkleinsten van 0 tot 5 jaar heeft Ballorig een aparte speelruimte, waar de peuters veilig kunnen spelen en ontwikkelen. Met locaties door het hele land zit er altijd wel een overdekt speelparadijs bij jou in de buurt! Zien we je snel in de leukste overdekte speeltuin van Nederland?

Hoe werkt het?

Entree meivakantie 2024

  1. Reserveer voor 12 mei 2024 hier je bezoek voor de vestiging naar keuze.
  2. Neem op de dag van ontvangst deze kassabon mee. Zonder deze kassabon kan geen toegang worden verleend.

Entree regulier

  1. Reserveer voor 30 juni 2024 hier je bezoek voor de vestiging naar keuze.
  2. Neem op de dag van ontvangst deze kassabon mee. Zonder deze kassabon kan geen toegang worden verleend.

Voorwaarden

  • De kassabon is geldig t/m 12 mei 2024
  • In de meivakantie (van 27 april t/m 12 mei) geldt er een ander kortingstarief dan buiten de vakantie.
  • Reserveer vooraf je bezoek via www.ballorig.nl/etos
  • Voor deze kassabon gelden de huisregels en algemene voorwaarden van Ballorig. Dit betekent ook dat bij een wachtrij voor de kassa er toegang wordt verleend op volgorde van binnenkomst.
  • De volgende locaties zijn uitgesloten van deelname: Veldhoven, Venlo, Roermond, Sittard, Lelystad, Maastricht en Kerkrade.

Terug naar alle vouchers

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.