Ga terug naar Gezondheid

Kinderverkoudheid

16 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Geneesmiddel, spray
€ 5,29
Medisch hulpmiddel, siroop
€ 7,99
siroop
€ 12,89
€ 12,99
Geneesmiddel, zalf
€ 4,69
Geneesmiddel, drankje
€ 3,69
Geneesmiddel, zalf
€ 6,89
Promotie:
Medisch hulpmiddel, spray
Van € 3,99 voor € 2,79
Geneesmiddel, drankje
€ 7,55
Medisch hulpmiddel,
€ 5,13
smelttablet
€ 6,79
spray
€ 6,61
drankje
€ 10,39
Medisch hulpmiddel, siroop
€ 14,99
Geneesmiddel, spray
€ 2,95
Geneesmiddel, spray
€ 3,25

Verkoudheidsproducten voor kinderen kopen?

Heeft je kind last van een fikse verkoudheid? Verkoudheidsproducten speciaal voor kinderen kunnen verkoudheidsklachten snel verminderen. Etos heeft een ruim assortiment met daarin onder andere neusspray, hoestdrank en verkoudsheidsbalsem, speciaal ontwikkeld voor kinderen. Let bij het uitkiezen van de producten op de leeftijdscategorieën op de verpakking. Sommige verkoudheidsproducten zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en sommige producten kunnen door kinderen tot 12 jaar worden gebruikt. Heb je advies nodig over verkoudheidsproducten voor kinderen? Of wil je meer informatie over de doseringen van deze hulpmiddelen? Kom dan gerust langs in één van onze Etos winkels voor advies. Zo helpen we je kind graag door de verkoudheid heen!

Verkoudheidsproduct voor kinderen aanbieding

Wil je voordelig verkoudheidsproducten voor kinderen kopen? Of ga je graag op zoek naar aanbiedingen? Bekijk dan direct de Etos folder of hou deze pagina in de gaten voor de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.