Fluimucil Hoestdrank

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Filter - Hoestdrank
   Fluimucil

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Fluimucil
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 11.99
   geneesmiddel, siroop
   € 8.39
   geneesmiddel, siroop
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Fluimucil hoestdrank kopen

   Heb jij last van vastzittend slijm in je luchtwegen? En merk je dat het slijm niet loskomt, hoe vaak je ook hoest? Hoestdrank helpt taai slijm af te breken en maakt het vloeibaar. Hierdoor kan het gemakkelijker worden opgehoest en kun je weer vrij ademhalen. Let op: hoestdrank is een geneesmiddel. Gebruik dit product alleen als je goed geïnformeerd bent. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Naast Fluimucil verkopen we ook andere merken hoestdrank, zoals NattermanPuressentiel, Daro en Etos Eigen Merk.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Lees dan ons artikel over vastzittende hoest of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

   Fluimucil hoestdrank aanbieding

   Wil je Fluimucil hoestdrank kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.