Actievoorwaarden ABOUT YOU

Maak je look compleet met een outfit die je scoort bij de online fashion shop ABOUT YOU. Besteed in de Etos-winkel 15.- en ontvang 20% korting bij ABOUT YOU - en vier stralend de lente.

Actievoorwaarden Etos/About You

I. Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Etos/About You kortingsactie (verder te noemen: de “Actie") aangeboden door Collins GmbH & Co. KG (verder te noemen: "de Organisator”), gevestigd op Domstrasse 1020095 Hamburg, Duitsland.

1. Etos is een gedeponeerde merknaam (/zijn gedeponeerde merknamen).
2. De Actie heeft als doel door middel van een actie Etos en Aboutyou te promoten.
3. De Actie loopt van 11 maart 2019 tot en met 7 april 2019.
4. De Organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde, zonder opgaaf van reden de Actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website van Organisator worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze actievoorwaarden.


II. Deelname

6. Deelnemer aan de Actie is een ieder die op de website van About you aboutyou.nl de bij Etos verkregen kortingscode verzilvert.
7. Deelnemer ontvangt een kortingscode bij iedere winkelaankoop boven de € 15.-. Met de kortingscode ontvangt Deelnemer een korting van 20% op een minimale besteding van € 50.- bij Organisator. Deze kortingscode kan op aboutyou.nl worden verzilverd tijdens het betaalproces.
8. Deelname aan de Actie houdt in dat Deelnemer akkoord gaat met deze actievoorwaarden.
9. Deelname aan de Actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van de Organisator, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze Actie. (Indien van toepassing:).
10. Minderjarigen tot 16 jaar hebben de uitdrukkelijke toestemming van hun wettelijke vertegenwoordigers nodig voor deelname.
11. Personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland zijn uitgesloten van deelname.
12. Deelnemen kan uitsluitend door uiterlijk op 30 juni 2019 een bij Etos verkregen kortingscode te verzilveren op Aboutyou.nl.
13. De waardebon is niet overdraagbaar, en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling bij About You worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig tot de vermelde geldigheidsdatum op de waardebon en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven.
14. In geval van fraude, of vermoeden daarvan, of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie behoudt de Organisator zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname.


III. Aansprakelijkheid

15. Organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze Actie.
16. De Organisator, noch eventueel ingeschakelde derde kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook waardoor inzendingen beperkt worden, vertraging opleveren of verloren gaan.


IV. Retourzendingen

17. Bij een volledige retourzending van artikelen, vervalt de waardebon. Bij een gedeeltelijke retourzending wordt de waardebon alleen gecrediteerd, indien het minimum bestelbedrag voor de behouden artikelen is bereikt. Anderszins kan de waardebon niet worden gecrediteerd. Retourzenden van producten die onder de waarde van de waardebon komen is niet mogelijk. U kunt slecht één waardebon per bestelling inwisselen. Een contante betaling is niet mogelijk.


V. Uitsluitingen

18. De waardebon is niet van toepassing op cosmetica en schoonheidsproducten en voor de volgende merken: Polo Ralph Lauren, BOSS ORANGE, HUGO, BOSS, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Diesel, UGG, Drykorn, Opus, Max & Co., Samsoe&Samsoe, The Kooples, The Kooples Sport, TomTom, FitBit, Polar, Garmin, SpS, Mammut, Maloja, Peak Performance, Ray-Ban, Burberry, Emporio Armani, Oakley, Michael Kors, Polo Ralph Lauren, VOGUE Eyewear en Versace. De waardebon is niet geldig in combinatie met andere kortingen en waardebonnen. De korting geldt niet voor werknemers van de Otto Group. In het geval van verlies of diefstal van de waardebon, kan geen terugbetaling worden gemaakt door de Organisator. Aanspraken op een gedeeltelijke of volledige vervanging van een waardebon worden niet toegekend. VI. Slotbepalingen
19. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze Actie en de inhoud daarvan, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de Organisator en/of Etos.
20. Voor alle vragen, klachten en/of opmerking met betrekking tot deze Actie kunt u bellen met 0800 / 02 29 967* *gratis voor alle vaste en mobiele telefoonnummers, elke dag van 8:00 tot 22:00 uu , of kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@aboutyou.nl
21. Geschillen zullen aan de daartoe bevoegde rechter te Amsterdam worden voorgelegd.

 

18 februari 2019