Ga terug naar Baby

Pure Goat Opvolgmelk

2 Resultaten
Pure Goat
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

6-12 maanden, poeder
€ 29,95
Vanaf 10 maanden, poeder
€ 29,95

Pure Goat opvolgmelk kopen

Ben je op zoek naar opvolgmelk op basis van geitenmelk? Dan is de opvolgmelk van Pure Goat geschikt voor je kleine! Pure Goat opvolgmelk wordt namelijk van biologische Nederlandse geitenmelk gemaakt. Verder zit het barstensvol andere biologische ingrediënten. Opvolgmelk is geschikt voor baby’s van zes tot twaalf maanden. Naast Pure Goat hebben we bij Etos nog veel meer opvolgmelk van merken, zoals Hero, Nutrilon en Neolac. Is je kindje zes maanden oud? Stap dan van flesvoeding over op opvolgmelk. Geef je borstvoeding? Dan kun je hier gewoon mee doorgaan en eventueel combineren met opvolgmelk. Naast opvolgmelk hebben we bij Etos nog veel meer soorten babyvoeding. Bekijk hier ons assortiment aan fruithapjes, babypap of babymaaltijden.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Pure Goat opvolgmelk aanbieding

Pure Goat opvolgmelk kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.