Ga terug naar Baby

Hero Opvolgmelk

8 Resultaten
Hero

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 7,99
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 13,65
€ 7,99
Vanaf 1 jaar, poeder
€ 12,59
Vanaf 2 jaar, poeder
€ 12,75
Vanaf 6 maanden,
€ 27,75
€ 12,49
Vanaf 6 maanden, poeder
€ 13,99

Hero opvolgmelk kopen

Ben je op zoek naar Hero opvolgmelk? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Etos hebben we namelijk een ruim assortiment aan Hero opvolgmelk. Is je baby zes maanden oud? Dan is het tijd om van flesvoeding over te stappen op opvolgmelk. Geef je borstvoeding? Dan kun je hier gewoon mee doorgaan en dit eventueel combineren met opvolgmelk. Naast Hero opvolgmelk hebben we bij Etos nog veel meer opvolgmelk van andere merken, zoals Kabrita, Neolac en Nutrilon. Ben je op zoek naar een aanvulling voor je babyvoeding? Bekijk eens ons assortiment aan fruithapjes, babypap of babymaaltijden.

Hero baby nutrasense

Ben je op zoek naar Hero baby nutrasense? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres! Bij Etos hebben we namelijk verschillende soorten Hero baby nutrasense. Zo is Hero baby nutrasense 2 geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Is je kind alweer 1 jaar? Dan is het tijd voor Hero baby nutrasense 3. Hero baby nutrasense 4 is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Hero opvolgmelk 2

Hero opvolgmelk 2 is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden en sluit perfect aan op Hero flesvoeding 1.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Hero opvolgmelk aanbieding

Hero opvolgmelk kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.