Ga terug naar Baby

Hipp Opvolgmelk

2 Resultaten
Hipp
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Vanaf 1 jaar,
€ 16,49
Vanaf 6 maanden,
€ 16,49

Hipp opvolgmelk kopen

Ben je op zoek naar Hipp opvolgmelk? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Etos hebben we namelijk een ruim assortiment aan Hipp opvolgmelk. Vind je het belangrijk om milieubewust te zijn? Dan kun je met een gerust hart Hipp opvolgmelk aanschaffen. Hipp opvolgmelk is namelijk biologisch! Naast Hipp hebben we bij Etos nog veel meer opvolgmelk van merken, zoals Nutrilon, Neolac en Hero. Als je door wilt gaan op de biologische toer kun je bijvoorbeeld ook de biologische Naty luierbroekjes aanschaffen. Geef je je baby liever borstvoeding? Dan kun je hier gewoon mee doorgaan zolang je wilt. Als je je baby flesvoeding geeft is het vanaf 6 maanden tijd om over te stappen op opvolgmelk. Naast opvolgmelk hebben we bij Etos nog veel meer soorten babyvoeding. Bekijk hier ons assortiment aan fruithapjes, babypap of babymaaltijden.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Hipp opvolgmelk aanbieding

Hipp opvolgmelk kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.