Alles voor jou bij

Healthy and happy

Ontdek onze vernieuwde lijn vitamines, mineralen en supplementen. Een breder en nog aantrekkelijker geprijsd assortiment met nieuwe producten die aansluiten bij de wens van vandaag.


GOED VOOR HET LICHAAM

Botten & gewrichten

Onderstaand product bevat vitamine C, koper en mangaan.

Glucosamine

Glucosamine is een lichaamseigen stof. Als je ouder wordt, kun je ervoor kiezen om glucosaminetabletten in te nemen. Glucosamine kan in verschillende vormen voorkomen in voedingssupplementen. Bijvoorbeeld als glucosaminesulfaat met kaliumchloride, glucosaminechloride, glucosaminesulfaatnatriumchloride of acetylglucosamine.

Etos Glucosamine chondroïtine
Bevat vitamine C, koper en mangaan. Mangaan speelt een rol bij de opbouw van kraakbeen en koper houdt het bindweefsel soepel. Vitamine C is belangrijk voor de vorming van collageen in de botten.

120 stuks

Etos Glucosamine
120 stuks

Etos Glucosamine chondritoïne MSM
120 stuks

Etos Glucosamine plantaardig
60 stuks

Etos Glucosamine chondritoïne + kurkuma en hyaluronzuur
60 stuks

Etos Glucosamine chondritoïne hooggedoseerd
De hooggedoseerde formule bevat per dagdosering 1200 mg glucosamine en 800 mg chondroïtinesulfaat. De hoge dosering wordt al behaald met twee tabletten per dag.

60 stuks

Magnesium

Dit veelzijdige mineraal helpt om vermoeidheid te verminderen en energie vrij te maken uit voeding. Benieuwd waar magnesium nog meer goed voor is en hoe je voldoende binnenkrijgt? Hier lees je alles over magnesium.

Etos Magnesium Tabletten
Etos voedingssupplementen met magnesium zijn speciaal ontwikkeld om de normale werking van de spieren te ondersteunen en hebben daarnaast een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

90 stuks

Etos Magnesium citraat 125mg
Magnesium citraat is een goed opneembare vorm van magnesium. Een voordeel van citraatverbindingen is dat deze geen spijsverteringsactiviteit(maagzuur) verlangen om opgenomen te worden. Ideaal voor ouderen waarbij de maagfunctie afneemt.

60 stuks

Etos Magnesium citraat poeder + vitamine B6
De Magnesium citraat-sachets met vitamine B6 zijn door de poedervorm makkelijk toe te voegen aan een zuivelproduct, sap of water. Aanbevolen voor mensen met slikproblemen en tijdens (duur)sport. Dit product wordt zeer goed opgenomen door het lichaam en bevat veel elementair magnesium (de pure hoeveelheid magnesium die in een product is verwerkt).

15 stuks

Vitamine D

Daar word je sterk van! Deze vitamine is onder andere belangrijk voor sterke botten. Meer weten? We zetten alles wat je moet weten over vitamine D voor je op een rijtje.

Etos Vitamine D3 10 ug
De kauwtablet met 10 ug kan ook gebruikt worden door kinderen.

300 stuks

Etos Vitamine D3 50 ug extra hooggedoseerd
Wanneer je net dat beetje extra nodig hebt. Deze extra hoge dosering is geschikt voor mensen met een verhoogde behoefte of tekort. Dit product kan zonder problemen worden gecombineerd met een multipreparaat (bij volwassenen geldt 100 ug per dag als bovengrens bij langdurig gebruik).

300 stuks

Etos Calcium vitamine D3
Etos Calcium vitamine D3 is met name geschikt voor tieners in de groei en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

80 stuks

Nog meer producten
voor Botten & Gewrichten

Kurkuma 300 mg
Kurkuma is een krachtige antioxidant en ondersteunt de flexibiliteit van de gewrichten. Kurkuma is een specerij gewonnen uit de plant Curcuma longa. Het heeft een rijke historie en wordt in Azië al eeuwenlang gebruikt.

60 stuks

Calcium, magnesium & zink
Calcium, magnesium, zink en vitamine D3 dragen bij tot de instandhouding van normale botten. Daarnaast ondersteunt magnesium de normale werking van de spieren en heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Zink is belangrijk voor de botten en ondersteunt het immuunsysteem.

90 stuks

Duivelsklauw 250 mg
Duivelsklauw ondersteunt net als Kurkuma de flexibiliteit van de gewrichten en werkt ook ontstekingsremmend en pijnstillend. Duivelsklauw is een plant die groeit in de Kalahariwoestijn in het zuidelijk deel van Afrika. Kurkuma en Duivelsklauw kunnen desgewenst ook in combinatie met elkaar worden gebruikt.

60 stuks

 


VOOR DE WEERSTAND

 

Immuunsysteem

Etos Multi immuun bruistablet mandarijn
Deze bruistablet met mandarijnsmaak maakt een heerlijk suikervrij drankje vol met vitamines en mineralen om je immuunsysteem te ondersteunen. Elke tablet bevat tevens 125 mg echinacea en 30 mg gemberextract.

20 stuks

Echinaceadruppels
Echinacea (rode zonnehoed) is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt gebruikt om de symptomen van verkoudheid en griep te verlichten, gebaseerd op traditioneel gebruik. Echinacea kan ook worden gebruikt ter preventie van terugkerende blaasontstekingen.

100 ml

Etos Zink
Zink draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem en beschermt cellen tegen oxidatieve stress als gevolg van vrije radicalen. Zink heeft bovendien een gunstig effect op de mannelijke vruchtbaarheid.

90 stuks

Etos Immuun en energy vitamineshot
Dit drankje met sinaasappelsmaak zit vol met voedingsstoffen om het immuunsysteem te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen. In vergelijking met tabletten heeft de vloeibare vorm een snellere werking. Vitamine A, B6, B12, C, D, zink en selenium dragen bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem. Vitamine B helpt bij het reduceren van vermoeidheid.

6 x 30 ml

Etos Selenium + vitamine A, C, E
Een handige manier om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die het immuunsysteem ondersteunen, als onderdeel van een gezonde voeding en een actieve levensstijl. Vitamine A draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem, net als selenium en vitamine C. Deze dragen samen met vitamine E ook nog bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

90 stuks

Vitamine C

Belangrijk voor je immuunsysteem en bij Etos verkrijgbaar in kauwtabletten, bruistabletten en capsules. Wist je dat er meer natuurlijke vitamine C in een rode praprika zit dan in een sinaasappel? Lees meer over welke voedingsmiddelen veel vitamine C bevatten en hoeveel je per dag nodig hebt.

Etos Vitamine C1000 tablet time released 
60 stuks, 3.79 / 120 stuks 5.99 / 240 stuks 8.49

Etos Vitamine C80 kauwtablet suikervrij met sinaasappelsmaak 
300 stuks 1.99

Etos Vitamine C1000 bruistablet citroensmaak of framboossmaak
20 stuks 2.-

Etos Vitamine C1500 bruistablet citroensmaak - Hooggedoseerd 
20 stuks 2.99

Etos Echinacea + Vitamine C
225 stuks 3.99