Alles voor jou bij

In the rescue tegen huidproblemen

Het natuurlijke huidverzorgingmerk Grahams is speciaal ontwikkeld voor mensen met een probleemhuid, met in het bijzonder eczeem, psoriasis en rosacea. De producten zijn met zorg ontstaan dankzij ervaringsdeskundige Geoff Graham. Graham kampte zelf jarenlang met heftige eczeem. Toen zijn zoon ook last van eczeem bleek te hebben besloot hij een product in de markt te zetten met als uitgangspunten ‘natuurlijke ingrediënten’ en ‘uitstekende werking’. De producten zijn natuurlijk en vrij van parabenen. 

Grahams Psoriasis

De Psoriasis Crème is een medisch hulpmiddel o.b.v. natuurlijke ingrediënten ter verlichting van Psoriasis.

75 gram

Grahams Rosacea

De Rosacea Crème is een medisch hulpmiddel o.b.v. natuurlijke ingrediënten ter verlichting van Rosacea. Het help de huid te verzachten, te kalmeren en te beschermen.

75 gram

Grahams Eczeem Crème

Ter verlichting van eczeem, dermatitis en jeuk. Het is direct jeukstillend en helpt de huid om te herstellen. Grahams Eczeem Crème is een iets mildere crème dan de Calendulis Plus Crème en daardoor zeer geschikt voor baby’s en kinderen, alsook voor gebruik in het gezicht.

75 gram

Grahams Calendulis Plus Crème

Verzorgt en verzacht de rode, ruwe en geprikkelde huid. De huid wordt weer zacht en glad. De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

50 gram

Grahams Berg Olie

100% organische olie voor het op natuurlijke wijze verwijderen van de schilfers bij baby's.

50 ml

Grahams Sooth-it Balm

Verzachtende, vochtinbrengende balsem met een beschermende werking. De Sooth-it balm is prima te gebruiken bij een droge huid en eczeem. 

120 gram

Grahams Nacht Crème

Verzorgt, verzacht en hydrateert de delicate huid uitstekend, en verbetert tegelijkertijd de elasticiteit en textuur van de huid.

50 ml

Grahams Dag Crème

Kalmeert en verzacht de gevoelige huid. Het zoethout en zeewier extract zorgen voor het tegengaan van huidveroudering.

125 ml

Grahams Huid- en Badolie

Voedt de huid en helpt deze te herstellen.

120 ml

Grahams Shampoo

Verlichtend en verzachtend voor de droge, jeukende en geïrriteerde hoofdhuid. Maar ook wanneer je geen last hebt van je hoofdhuid maar wel van bijvoorbeeld eczeem of psoriasis op het lichaam is de shampoo aan te bevelen.

250 ml

Grahams Conditioner

Omdat het gebruik van een "normale" conditioner het effect van de Grahams shampoo teniet kan doen, en bovendien vaak voor irritatie op het lichaam zorgt, is er een conditioner samengesteld die als aanvulling van de shampoo dient. De haren worden weer zacht en worden goed verzorgd.

250 ml

Grahams Face-Wash

Reinigt en zuivert de huid. De natuurlijke ingrediënten verhelpen oneffenheden, reinigen de poriën en kalmeren de huid. De huid wordt zeer diep gereinigd voor een fris en gehydrateerd gevoel.

125 ml

Grahams Soap

Verzachtend en vochtinbrengend tegelijk (in tegenstelling tot gewone zeep, die de huid juist uitdroogt). De zeep is zeer mild waardoor die ook geschikt is voor de droge en/of gevoelige huid.

100 gram