welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  7 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Promotie: Promotie voorwaarden: Biodermal nu met gratis zonproduct alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. mini's.
  € 33.99
  creme
  Promotie:
  van € 31.19 voor € 26.51
  medisch hulpmiddel, creme
  Promotie:
  van € 46.79 voor € 39.77
  creme
  Promotie: Promotie voorwaarden: Etos merk 2e zelfde product voor de halve prijs voor Etos extra leden. M.u.v. prijstopper, geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties en sale
  promotie badge
  € 4.99
  creme
  € 10.29
  creme
  Promotie: Promotie voorwaarden: Biodermal nu met gratis zonproduct alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. mini's.
  € 15.99
  creme
  € 24.99
  pleister
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor korting

  Littekenproducten kopen

  Als je huid flink beschadigd is geweest, is de kans groot dat er een litteken overblijft. Dat stukje huid voelt meestal stugger aan dan de rest van je huid. Helaas blijft een litteken soms lang zichtbaar. Bij Etos koop je littekenproducten die het herstel van je huid bevorderen! In ons assortiment vind je verschillende producten tegen littekens van diverse merken zoals Remescar, Biodermal en Lucovitaal. Deze crèmes en gels zorgen voor een intensieve hydratatie waardoor de huid beter herstelt. VSM Calendulan littekencrème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en Staudt littekencrème is een rijke crème die het genezen van de huid versnelt. Ben je benieuwd welk product jij het beste kunt kopen om jouw litteken te verminderen? Wij geven je graag advies. Kom langs in een Etos winkel bij jou in de buurt en vraag onze medewerkers om hulp.

  Littekenproduct aanbieding

  Zoek je naar littekenproducten voor de meest voordelige prijs? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten! Zo ben jij altijd op de hoogte van mooie littekenproduct aanbiedingen.

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.