Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Yoni

   Sorteren

   3 Resultaten
   Yoni
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 4.19
   Medium,
   € 4.29
   Heavy,
   € 4.09
   Light,
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos extra

   Yoni tampons kopen

   Ben je op zoek naar Yoni tampons? Dan hoef je niet verder te zoeken. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan Yoni tampons. De tampons van Yoni zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Bovendien zijn de tampons van Yoni vrij van chemicaliën en plastic. Bescherm jezelf tijdens je menstruatie tegen doorlekken met tampons van Yoni. Ben je in de overgang? Dan zijn je menstruaties onregelmatig. Zorg er daarom voor dat je altijd een maandverbandje of een tampon bij je hebt. Zo ben je altijd voorbereid op onverwacht bloedverlies. Bekijk hier ons assortiment aan Yoni maandverband. Vlak voor én na je menstruatie kun je een inlegkruisje gebruiken om licht vaginaal bloedverlies op te vangen. Bekijk hier ons assortiment aan Yoni inlegkruisjes. Bekijk ook ons assortiment aan tampons van andere merken, zoals OB, Tampax en Etos Eigen Merk.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaar staan.

   Yoni tampons aanbieding

   Etos is niet alleen de beste drogist, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.